DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gezeravcı: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”
  • 46Haberler
  • Teknoloji
  • Gezeravcı: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”

Gezeravcı: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”

ABONE OL
Mart 3, 2024 02:46
Gezeravcı: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gezeravcı’nın Antalya Diplomasi Forumu’ndaki Konuşması

Gezeravcı, Belek Turizm Bölgesi’ndeki NEST Kongre Merkezi’nde düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu 2024’te gerçekleştirilen “Gençlik Paneli”nde Türkiye’nin uzaya çıkma başarısının kendisine değil Türkiye Cumhuriyeti’ne ait olduğunu vurguladı.

Uzay Turizmi ve Türkiye’nin Uzay Misyonu

Gezeravcı, uzay turizminin yatırımcılar için önemli hedeflerden olduğunu belirterek, grandbetting uzaya “turist” adı altında erişim sağlanması için yasal gerekliliklerin temin edilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye’nin insanlı uzay misyonunun bir başlangıç olduğunu ve devamının geleceğini vurguladı.

Ailesine Yapılan Sürpriz ve Destek

Gezeravcı, ailesinin uzaya gideceğinden resmi açıklama yapılana kadar haberi olmadığını ve grandbetting giriş ailesinin desteğinin kendisi için çok değerli olduğunu belirtti. Fırlatma gününde annesinin endişesini gördüğünü ancak başarılı olacağına inandığını söyledi.

Gezeravcı’nın Uzaya Yolculuğunun Anlamı

Gezeravcı, çocukların kendisine gönderdiği mesajlarla gurur duyduğunu ve Türkiye’de çocukların ihtiyaç duyduğu öz güven için bir eşik noktası grandbetting twitter oluşturduğunu ifade etti. Uzaya çıkmanın Türkiye’nin küresel arenada güçlü bir mevcudiyet sergilemesi için önemli olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.