DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,1467 -0.12%
ALTIN 2.241,23-0,09
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hyundai’den Kadın Sürücülere Tam Destek.

Hyundai’den Kadın Sürücülere Tam Destek.

ABONE OL
Mart 8, 2022 12:35
Hyundai’den Kadın Sürücülere Tam Destek.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Hyundai Assan, kadın sürücülerin trafikte karşılaştığı sorunlara birlikte çözüm arıyor.
  • Radyo Trafik ile gerçekleştirilen projede kadınlara karşı trafikteki önyargılar ele alınacak.
  • Yayın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 104.2 frekansındaki Radyo Trafik’ten canlı yayınlanacak.

 

Kadınlar yıllardır trafikte birçok ön yargıyla karşılaştı ve karşılaşmaya da devam ediyor. Tüm dünyada hızla gelişen bir otomobil markası olan Hyundai de kadınlara anlamlı bir rezonans yaratabilmenin ancak etkili bir iletişimle elde edilebileceğini düşünüyor. Hyundai Assan, kadın, trafik ve otomobil kavramları etrafında durarak Radyo Trafik ile bir proje gerçekleştiriyor.

Bu önemli projenin ortaya çıkmasındaki en önemli soru; “Kadınların trafikte yaşadığı ön yargılar, kadınları trafiğe çıkmaktan alıkoyuyor mu?” oldu. Bu sorunun cevabını kesinlikle “Hayır” olarak veren Hyundai Assan ve Radyo Trafik, kadın sürücü sayısının her geçen arttığını ve artmaya da devam edeceğini öngörerek kadınların yolda istedikleri gibi ilerlemelerine destek olmak istiyor.

Hyundai Assan, bu kararlılığın arkasında durarak Türkiye’nin trafik temalı ilk ve tek radyo kanalı olan Radyo Trafik ile bir iş birliği yaparak trafikteki kadınların karşılaştığı ön yargıları ve bu ön yargılara karşı mücadelesini dinleyicileriyle paylaşıyor. Dileyenler, 8 Mart Salı günü 104.2 frekansındaki Radyo Trafik’e bağlanıp kadınlara karşı olan ön yargıları tüm gün dinleyebilecek ve hatta yayına bağlanarak karşılaşılan ön yargıları anlatabilecek.

Hyundai Assan’ın hazırladığı proje tanıtım videosuna markanın resmi sosyal medya kanallarından ulaşabilir ve içerikleri kendi sosyal medya kanallarınızda da paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.