DOLAR 32,3419 0.19%
EURO 35,1300 -0.17%
ALTIN 2.238,54-0,21
BITCOIN 2038246-6,88%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Philips TV & Sound, 2022 Red Dot Tasarım Ödülleri’nden 4 Ödülle Döndü
  • 46Haberler
  • Teknoloji
  • Philips TV & Sound, 2022 Red Dot Tasarım Ödülleri’nden 4 Ödülle Döndü

Philips TV & Sound, 2022 Red Dot Tasarım Ödülleri’nden 4 Ödülle Döndü

TP Vision; “En iyi Avrupai Tasarım” kapsamında Amsterdam merkezli tasarım ekibi tarafından hazırlanan Philips TV & Sound ürünleriyle, 2022 Red Dot Tasarım Ödülleri’nden dört adet ödül almaya hak kazandı.

ABONE OL
Nisan 7, 2022 11:37
Philips TV & Sound, 2022 Red Dot Tasarım Ödülleri’nden 4 Ödülle Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Philips Ambilight OLED+907 Televizyon – Bowers & Wilkins ses sistemini üstün görüntü performansıyla birleştiren Kvadrat akustik kumaş, koyu renk saten alimunyum döner ayak ve Muirhead deri kaplamalı uzaktan kumanda detaylı minimalist bir tasarıma sahip premium TV.
  • Philips Ambilight OLED+937 – Kvadrat kaplama, Bowers & Wilkins ses tabanı, koyu renkte saten alimunyum detaylar, 4 taraflı Ambilight, Muirhead deri kaplamalı uzaktan kumandalı.
  • Philips Fidelio kablosuz ev hoparlörü; Muirhead deri detaylı ses sistemi sinema ve müzik deneyimi için üstün performans sunuyor.
  • Philips Sports Bluetooth hoparlör – 2 farklı renk seçeneğiyle ve 2 farklı ebatta sunulan hoparlörler sağlam, şık ve üst düzey ses kaliteli dış mekan ürünleri konseptini genişletiyor.

Red Dot Tasarım Ödülleri; 60 yılı aşkın süredir ürün tasarımlarında işlevsellik, kalite, ergonomi ve inovasyonu baz alırken; son zamanlarda ürünlerin dayanıklılığı ve ekolojik uyumluluğunu da ödüllendiriyor. Tüm bu özellikler kusursuz tasarım için en çok aranan uluslararası standartları belirliyor.

Her sene olduğu gibi 2022 yılında da dünya genelinde küçük ve büyük ölçekli şirketlerin ürettiği 5500’den fazla ürün, 50 uluslararası profesyonel isim tarafından birkaç gün süren oturumla oylandı.

‘Tüketicilerin ürünlerimize sahip olduğunda hissedeceği gurur ve mutluluğu odağımıza alıyoruz’

TP Vision Baş Tasarımcısı Rod White Red Dot ödülleriyle ilgili düşüncelerini “Red Dot Ödülleri profesyonel tasarım camiasının en ayrıcalıklı ödülleri arasında yer alıyor. Tüketici elektroniğine yönelik tasarımlarımızın bir kez daha takdir edilmesi bizi çok mutlu etti. Yüzeysel detaylar yerine tüketicilerin ürünlerimize sahip olduğunda hissedeceği gurur ve mutluluğu odağımıza alıyor ve buna göre ürünler tasarlıyoruz.”  sözleriyle aktardı.

Philips TV & Sound markalı Red Dot Ödülü Kazanan Ürünler 

Philips Ambilight OLED+907 TV

2022 yılında Philips TV, birinci sınıf televizyonlarına dahil ettiği Bowers & Wilkins ses sistemi markasıyla olan ortaklığının beşinci yılınına girdi. Bu ortaklık kapsamında yeni üretilen OLED+ ürünleriyle çıtayı daha da yükseltti.

OLED+ modellerinde bulunan Bowers & Wilkins hoparlörler sayesinde olağanüstü ses ve görüntü kalitesinin yanında ekranın altında ve arkasında Kvadrat kumaş detaylı ses ünitesi de bulunuyor.

Markanın Avrupai Tasarım ortaklığı stratejisi kapsamında kullanıcıların kaliteyi ellerinde de hissetmeleri için modelin uzaktan kumandaları Muirhead deri detaylı.

Philips Ambilight OLED+937 TV

OLED+937 model Philips televizyon, 2022 serisinin amiral gemisi. Model; OLED+907’de de bulunan Kvadrat kumaşlı ses ünitesi ve Muirhead deri detaylı uzaktan kumandaya ek olarak dört taraflı Ambilight ve iç, dış akustik detaylara sahip.

2022 modellerinde Philips televizyonlarda halihazırda bulunan ses sistemine ek olarak, Atmos hoparlörlerinin üzerine metal hoparlör plakalarıyla görselleştirilmiş yandan ateşlemeli sürücüler de eklendi.

Philips Fidelio Kablosuz Ev Ses Sistemi Ürünleri: Fidelio FB1 Soundbar, Fidelio FW1 Subwoofer ve Fidelio FS1 Kablosuz Hoparlör 

2022 model Philips Fidelio Kablosuz Ev Ses Sistemi ürünleri; tüm kullanıcıları hedeflemek amacıyla hem ayrı hem de birbirine bağlanarak entegre halde kullanılabilen seçeneklerden oluşuyor. Serideki ürünler ayrı ayrı satın alındığı gibi evde sinema sistemi oluşturmak amacıyla PlayFi kablosuz teknolojisi sayesinde toplu halde alınarak birbirine bağlanabiliyor. Serideki tüm ürünler; izleyicinin içeriği izlerlen dikkatinin dağılmaması amacıyla özel olarak tasarlandı.

Philips Spor Serisi S4807 ve S7807 Model Kablosuz Hoparlörler

GO kulaklıklarını 2021 yılında piyasaya süren Philips TV & Sound; GO ailesini genişletmek amacıyla dış mekan özellikli Bluetooth hoparlörler üzerinde çalışıyordu.

Siyah-kırmızı ve açık gri-sarı renk opsiyonlarıyla kullanıcılarına modern tasarımın yanında koruma kapakları sayesinde dış mekana uyumlu güçlü bir ses sistemi vadediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.