DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,2136 0.06%
ALTIN 2.246,830,16
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FAŞİZMİN GÖLGESİNDE GEÇEN   İKİ GÜÇLÜ HİKAYE

FAŞİZMİN GÖLGESİNDE GEÇEN İKİ GÜÇLÜ HİKAYE

20’nci yüzyılın ilk yarısında, faşist yönetimlerin gölgesinde geçen, Avrupa’dan Amerika’ya uzanan hikayeler… Yayınlandıkları ülkelerde yüksek reytingleriyle dikkat çeken ve eleştirmenlerden son derece olumlu yorumlar alan iki yabancı dizi “Hotel Portofino” ve “Atlantic Crossing”, şimdi GAİN’de izlenebilir.

ABONE OL
Nisan 7, 2022 11:38
FAŞİZMİN GÖLGESİNDE GEÇEN   İKİ GÜÇLÜ HİKAYE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GAİN, güçlü yabancı dizi kataloğuna ses getiren iki yapım daha ekledi. Benito Mussolini faşizminin yükselişte olduğu 1920’lerde, İtalyan Rivierası’nın muhteşem fonunda geçen Hotel Portofino, bir kadının zengin seyyahlar için gerçek bir İngiliz oteli kurma hikayesini anlatıyor. Otelin sahibi Bella Ainswort, memnun etmesi zor konukların yanı sıra, avare kocasıyla ve kendisine şantaj yapan faşist politikacılarla da uğraşmak zorunda kalıyor. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bu çarpıcı dönem draması, Simon & Schuster başta olmak üzere, Avrupa’nın prestijli yayınevleri tarafından kitap olarak da basıldı.

 

Atlantic Crossing ise izleyiciyi İkinci Dünya Savaşı yıllarına götürüyor. 1940’ta Norveç Nazi Almanyası tarafından işgal edildiğinde, Veliaht Prenses Märtha ve çocukları, siyasi mülteciler olarak Beyaz Saray’a sığınır. Prensesin, Nazi zulmüne ve Avrupa’daki trajediye yönelik anlattıkları, Washington’ın savaşa girme kararında etkili olur. Ancak Märtha ülkesi adına mücadele verirken, bir yandan da evliliğini riske atacak ve birçok düşman edinecektir.

 

Tarihin karanlık günlerinde geçen drama dizileri “Hotel Portofino” ve “Atlantic Crossing” 8 Nisan itibarıyla GAİN’de izlenebilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.