DOLAR 32,5169 -0.08%
EURO 34,9040 0.14%
ALTIN 2.432,690,41
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Russell Wilson ikinci Broncos sezonuna girerken daha hafif – ESPN – Denver Broncos Blog
  • 46Haberler
  • Spor
  • Russell Wilson ikinci Broncos sezonuna girerken daha hafif – ESPN – Denver Broncos Blog

Russell Wilson ikinci Broncos sezonuna girerken daha hafif – ESPN – Denver Broncos Blog

ABONE OL
Haziran 4, 2023 13:30
Russell Wilson ikinci Broncos sezonuna girerken daha hafif – ESPN – Denver Broncos Blog
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ENGLEWOOD, Albay — Takımla ikinci sezonuna giren Denver Broncos oyun kurucusu Russell Wilson, takımla geçirdiği ilk sezonun yanlışlarını düzeltme arayışında sezon dışı profilini düşük tuttu.

Broncos OTA’lar üzerinde çalışırken, Wilson 2022’de olduğundan gözle görülür şekilde daha zayıf. bu sefer farklı.

Wilson geçenlerde “Hayatımın en iyi sezonunu geçirmek istedim” dedi. “ … Nihayetinde kendimizin en iyi versiyonu olmak istiyoruz.”

Kondisyonla ilgili olarak Wilson, “Her zamankinden daha iyiyim … Harika hissediyorum, zayıf, kasvetli ve gitmeye hazır hissediyorum.”

Kadrolar, bir oyuncunun gerçek ağırlığını bulmak için zor bir yer olabilir, özellikle Broncos gibi güçlerini ve kondisyon kadrolarını tamamen devretmiş takımlarda. Wilson, geçen sezonla aynı kiloda listeleniyor: 215 pound.

Wilson geçen yıl Denver’a geldikten sonra, birkaç personel yöneticisi özel olarak vücudunun üst kısmının Seattle Seahawks’la geçirdiği süre boyunca olduğundan daha büyük göründüğünü söyledi.

Şimdiye kadar Wilson, zayıf görünümünü geçen sezonki incelemesinin bir parçası olarak sınıflandırdı.

Wilson, “Her zaman hayatınızın en iyi halinde olmak istiyorsunuz, ben buna her zamankinden daha iyi hazırım” dedi.

Wilson’ın Denver’daki ilk sezonu tam olarak planlandığı gibi gitmedi. Broncos, ligin en düşük skorlu hücumunu yaptı, Aralık ayında baş antrenörünü kovdu ve üst üste yedinci sezon için playoff maçlarını kaçırdı. Wilson, yılın büyük bir bölümünde kaşlarını kaldıran kararlarla uyumlu ayak hareketleriyle huysuz görünüyordu.

Sezonu kariyerinin en düşük 16 golü ve kariyerinin en yüksek 55 çuvalıyla bitirdi – Broncos’un alacağı üç oyuncuya ek olarak iki birinci ve iki ikinci tur seçim dahil olmak üzere beş taslak seçimi takas ettiği şey değil. Ayrıca, gelişinden kısa bir süre sonra 245 milyon dolarlık bir sözleşme ile imzaladıkları şey değil.

Wilson, “Her yıl düşünürsünüz,” dedi. ” … Her zaman daha iyi yapabileceğiniz şeyler, üzerinde çalışabileceğiniz şeyler.”

Broncos, Wilson’ı düzeltmek, hücumu ligin son üçüncüsünden çıkarmak ve Broncos’u sezon sonrasına yönlendirmek için Sean Payton’ı ligdeki en yüksek maaşlı koçlardan biri yaptı. Ve Payton, 2022’nin tekrarından kaçınmak için oyunculara arkalarına bakmama mantrasını çoktan işledi.

Birçok yönden Payton, organizasyonel sıfırlamayı gerçekleştirmek için kasıtlı olarak bireysel oyuncuların kamu alanındaki profilini, hatta ekibin kendi web sitesine indirdi. Bir oyuncunun ifade ettiği gibi, “Farklı olacak, ne kadar orada olabileceğinizi hissettiğiniz sürece çok farklı olacak.”

Bu kesinlikle bir gösterme-söyleme yaklaşımı ve bu, Wilson’ın şu ana kadarki sezon dışı döneminde açıkça görülüyor. Wilson, birçok takım arkadaşı gibi, Denver Nuggets playoff maçlarında sahadaydı ve NBA Finalleri için yine orada.

Ancak geçen bahar ve yaz Wilson’ın şehir turu, San Diego’daki antrenmanları, kuruluşu kapsamında yaptığı ziyaretler sosyal medyada sürekli gündemdeydi. Colorado Rockies maçındaki ilk adım, ailesiyle dışarıda bir gece, bir yardım yemeğinde bir görünüm, bir öğleden sonra antrenmanını kapatmak için iyi atılmış bir sarmal, hatta o günün zindeliği, hepsi sosyal medya evrenindeydi.

Bu yıl, çoğunlukla, bu cephelerde büyük ölçüde cırcır böcekleri oldu. Payton’a özellikle Wilson’ın hücumdaki ilerlemesi sorulduğunda bile ayrıntılardan kaçındı.

Payton, “Zamanlamayı ve gerekli olan her şeyi anlıyor,” dedi. “İlk beş hafta boyunca, sadece ağırlık kaldırıyor ve koşuyorduk. Şimdi bazı futbol aktivitelerine giriyoruz. Antrenmanlarda programın ilerisindeyiz. İyi topluyor — iyi görünüyor ve keskin görünüyor.”

Wilson, çalışma ilişkilerini şekillendirirken Payton’ı “oyunun harika bir öğretmeni” olarak nitelendirdi.

Payton Perşembe günü “İyi gidiyor” dedi.

Ve Wilson, Broncos’un sezon dışı programlarının son iki haftasını işaret etmesiyle en yeni takım arkadaşlarından bazılarının gözüne girmeye başladı bile.

Takımın serbest oyuncu dönemindeki en büyük imzası olan Mike McGlinchey, “Bizi kaç kez yendiği için en uzun süre Russell’a gerçekten katlanamadım,” dedi. “Ama onunla soyunma odasında olmak, onunla birlikte olmak harikaydı… o tam bir yük beygiri. Bu oyunun bağımlısı… teknik direktörle, bizimle, sahip olduğumuz yetenekle bu takımdan biri; Bence Russ’ı olduğundan daha da yükseğe çıkarmak için gerçekten iyi bir şansımız var.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.