DOLAR 32,2130 0%
EURO 34,7605 -0.32%
ALTIN 2.433,20-0,45
BITCOIN %
İstanbul
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mohamed Salah ve Jürgen Klopp Arasındaki Taç Çizgisi Tartışması
  • 46Haberler
  • Spor
  • Mohamed Salah ve Jürgen Klopp Arasındaki Taç Çizgisi Tartışması

Mohamed Salah ve Jürgen Klopp Arasındaki Taç Çizgisi Tartışması

ABONE OL
Nisan 28, 2024 16:11
Mohamed Salah ve Jürgen Klopp Arasındaki Taç Çizgisi Tartışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mohamed Salah ve Jürgen Klopp Arasındaki Gerginlik

Liverpool’un West Ham ile oynadığı maçta yaşanan taç çizgisi tartışması, Mohamed Salah ve Jürgen Klopp arasında gergin anların yaşanmasına neden oldu. Maçın sonlarına doğru, yedek kulübesinden oyuna girmek üzere olan Salah ile Klopp arasında yaşanan olay, dikkatleri üzerine çekti.

Salah’ın Basın Açıklaması

Maç sonrasında basın mensuplarına konuşan Salah, tartışmanın detayları hakkında konuşmaktan kaçındı ve “Eğer konuşursam bugün yangın çıkacak.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Olay sırasında yedek oyuncuların araya girmesiyle gerginlik kontrol altına alınmaya çalışıldı.

Klopp: “Mesele Kapandı”

Jürgen Klopp ise konuyla ilgili detay vermekten kaçınarak, “Soyunma odasında bu konuyu konuştuk ve benim için mesele kapandı, hepsi bu.” şeklinde konuştu. Bu gelişmeler, Liverpool’un Premier Lig şampiyonluğu umutlarını zedeleyerek, takımı Arsenal’in gerisine düşürdü.

Salah’ın Geleceği

Mohamed Salah’ın Liverpool ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. ESPN’den Rob Dawson’a konuşan kaynaklara göre, 31 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde Suudi Profesyonel Ligi takımlarının transfer listesinde yer alıyor. Önümüzdeki pazar günü Liverpool, Tottenham ile kritik bir maça çıkacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.