DOLAR 32,3504 0.29%
EURO 35,1186 -0.07%
ALTIN 2.310,081,46
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

LITTLE CAESARS ZULA KADINLAR LİGİ YENİ SEZON İSİM SPONSORU OLDU
  • 46Haberler
  • Gündem
  • LITTLE CAESARS ZULA KADINLAR LİGİ YENİ SEZON İSİM SPONSORU OLDU

LITTLE CAESARS ZULA KADINLAR LİGİ YENİ SEZON İSİM SPONSORU OLDU

ABONE OL
Mart 8, 2022 11:41
LITTLE CAESARS ZULA KADINLAR LİGİ YENİ SEZON İSİM SPONSORU OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 Mart 2022, İstanbul;

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, espor kulvarında Türkiye’nin tek resmi yerli espor ligi Zula ile olan iş birliğini, Zula Kadınlar Ligi üçüncü sezonu isim sponsoru olarak devam ettiriyor.

Türkiye’nin kadın oyunculara özel ilk ve tek espor organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi, üçüncü sezonuyla Zula severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon Lig formatında olacak ve her takım birbiriyle bir defa karşılaşacak. Takımlar lig sıralamasına göre turnuva ağacına yerleşecek. Sekiz takım, 6 hafta boyunca 50 bin TL’lik ödül havuzu için mücadele edecek. Toplamda 56 karşılaşmaya sahne olan lig karşılaşmaları, Zula Oyun Espor YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Espordaki toplumsal cinsiyet kalıplarını kırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini anlatan Çelebi Gıda A. Ş. ve Little Caesars Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu “Esporda her beş oyuncudan sadece biri kadın. Sanal ortamdaki dil de bu sonuca bağlı olarak son derece cinsiyet ayrımı yapıyor. Bütün bunların hızla değişmesi ve cinsiyet dengeli bir espor dünyası geliştirmemiz gerekiyor. Türkiye’nin kadın oyunculara özel ilk ve tek espor organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi üçüncü sezonunun isim sponsoru olmaktan çok mutluyuz. Önümüzdeki dönem de bu alanda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Zula Kadınlar Ligi’nin yeni sezonunda mücadele verecek esporculara Little Caesars ailesi olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.