DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 34,9900 -0.24%
ALTIN 2.325,140,26
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

1 Numaralı Oklahoma, Women’s College World Series yarı finallerine yükseldi
  • 46Haberler
  • Spor
  • 1 Numaralı Oklahoma, Women’s College World Series yarı finallerine yükseldi

1 Numaralı Oklahoma, Women’s College World Series yarı finallerine yükseldi

ABONE OL
Haziran 4, 2023 01:29
1 Numaralı Oklahoma, Women’s College World Series yarı finallerine yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OKLAHOMA CITY — Oklahoma üst üste 50. galibiyetini aldı.

Tiare Jennings ve Kinzie Hansen homurdandı ve 1 Numaralı seri başı Oklahoma, Women’s College World Series yarı finallerine yükselmek için Cumartesi günü 4 Numaralı Tennessee’yi beş isteka 9-0’lık skorla geçti.

The Sooners (58-1), arka arkaya olası bir üçüncü ulusal şampiyonluğa yaklaştı ve 1. Klasman rekorunu art arda galibiyetler için genişletti. Takım, Süper Bölge Yarışmalarında 48 numarayı kazandıktan sonra arka arkaya en çok galibiyet rekorunu kırdı. Ancak Oklahoma teknik direktörü Patty Gasso, Cumartesi günkü maçtan sonra takımın gözünün hala daha büyük ödülde olduğunu söyledi.

Galibiyet serisi hakkında “Bunun hakkında konuşmuyoruz” dedi. “Yapmıyoruz. Gerçekten yapmıyoruz. Çünkü yapmak istediğimiz şey, Oklahoma Üniversitesi’ne ve Oklahoma eyaletine bir ulusal şampiyonluk getirmek çünkü bu asla elimizden alınmayacak. Bunu asla elimizden alamazsınız.” Sonsuza kadar yaşayacak.

“… Rekorlar sürekli kırılıyor. Bu bir onur. [legendary former Arizona softball coach] Mike Candrea, ki bu gerçekten harikaydı. Sezon boyunca bağlantı kurduk. O sadece çok tebrik ediyor. Bu harika. Ama sadece ilerliyor. Kimsenin alamayacağı şeyleri eve götürüyor. Biz bununla ilgiliyiz.”

Oklahoma bir görevde bir takım gibi oynadı. Starter Jordy Bahl bir vuruşa izin verdi – oyunun ilk vurucusu olan Kiki Milloy’a bir çift. Bahl 3⅔ vuruş yaptı, bir yürüdü ve galibiyeti kazanmak için üç vuruş yaptı. Rahatlatıcılar Alex Storako, Kierston Deal ve Nicole May bir vuruşa izin vermedi.

Gasso, “Bu takımla ve oldukça kusursuz oynama biçimleriyle, ofansif hücumlarla, personel atışlarıyla – hepsiyle son derece gurur duyuyorum,” dedi Gasso.

Tennessee (50-9), Pazar günü 6 Numaralı Oklahoma Eyaleti ile oynayacağı eleme maçında toparlanmaya çalışacak. Lady Vols, Milloy’un birkaç muhteşem oyunu dışında, Sooners’ın tamamen hakimiyetini unutmaya çalışacak.

Tennessee koçu Karen Weekly, “Kesinlikle bugün oynamak istediğimiz veya oynamayı beklediğimiz gibi değil,” dedi. “Takımımla hala çok gurur duyuyorum ve takımıma çok güveniyorum. Dışarıdaki biz değildik.”

Tennessee, National Fastpitch Coaches Association birinci takımı All American olan Ashley Rogers’ı atmamayı seçti. O ve 2 numaralı atıcı Payton Gottshall, zorlu birinci sınıf öğrencisi Karlyn Pickens’ın onayını almasını izledi.

Weekly, “Onlara farklı insanları atmayı planladık” dedi. “Oraya koyduğumuz insanların cephaneliklerinde en başarılı olabilecek sahalara sahip olduğunu düşündüm. Bu durumların çoğunu infaz etmedik, ama nihayetinde bu karar bana ait.”

Karar erken semeresini verdi. Pickens, ilkinde üs yüklü bir sıkışmadan kurtuldu ve bir koşuya izin vermedi.

İkinci saniyede kaçamadı. Jennings, Sooners’ı 3-0 öne geçirmek için sol saha çitinin üzerinden bir değişiklik yaptı ve Pickens değiştirildi.

Hansen’in hat sürüşü, Oklahoma’yı 5-0 öne geçiren iki sayılık bir homer için üçüncü turda çitin üzerinden geçti.

Weekly, “Üç sayı düştüğümüzde iyiydik,” dedi. “Beş yere düştüğümüzde, o zaman biraz, bilirsiniz, sadece enerji eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bunu yapmak zor. Yani, aman Tanrım, bu sporcular, bence spordaki en zor şey bu.” enerjiniz, yoğunluğunuz, oldukça sert bir yumruk yediğinizde olmasını istediğiniz seviyede odaklanmanız.”

Sooners daha fazlasına sahip olabilirdi, ancak Milloy, dördüncü turda Sophia Nugent’i bir homer’dan çalmak için çite bir tane yakaladı.

ESPN’den Dave Wilson bu hikayeye katkıda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.