DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı

Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı

ABONE OL
Nisan 25, 2024 16:14
Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Şampiyonluk İnancını Yeniden Kazanmak İstiyor

Fenerbahçe, Sivasspor beraberliğinin ardından Beşiktaş derbisi için kilitlendi. Bu maç sadece bir derbi olmanın ötesinde, sarı-lacivertliler camiaya şampiyonluk inancını yeniden aşılama fırsatı olarak görüyor.

İsmail Kartal ve Takımı Özel Hazırlık Yapıyor

Özellikle tartışmalı bir dönemden geçen İsmail Kartal için bu derbi oldukça önemli. Olası bir puan kaybının ardından Kartal’ın görevine son verilebileceği konuşuluyor. Takım, tesislerde tam gün mesai harcayarak Beşiktaş maçına özel analizler yapıyor. Takım kaptanları da sık sık toplantılar düzenleyerek maçın önemini vurguluyor.

Mert Hakan, Szymanski’nin Yerine Düşünülüyor

İsmail Kartal, orta alandaki kadroyu şekillendirirken Szymanski‘nin formsuzluğu nedeniyle Mert Hakan Yandaş‘ı düşünüyor. Mert Hakan’ın fiziksel olarak iyi durumda olduğu ve ilk 11’e çıkabileceği belirtiliyor.

Yönetim Derbi İçin Kamp Kuracak

Ali Koç ve yöneticiler, Beşiktaş derbisi öncesi tesislerde futbolculara moral vermek için mesaide olacak. Yöneticiler, antrenmanları takip edecek ve takım ile sık sık bir araya gelerek desteklerini gösterecekler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.