DOLAR 32,4499 -0.2%
EURO 34,8710 0%
ALTIN 2.421,64-0,03
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Gençlere Şans Veriyor: Serdar Topraktepe’nin Takımı
  • 46Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş Gençlere Şans Veriyor: Serdar Topraktepe’nin Takımı

Beşiktaş Gençlere Şans Veriyor: Serdar Topraktepe’nin Takımı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 16:05
Beşiktaş Gençlere Şans Veriyor: Serdar Topraktepe’nin Takımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serdar Topraktepe’nin Gençlere Verdiği Şanslar

Beşiktaş’ta Serdar Topraktepe’nin takımı sezon sonuna kadar devralması genç oyunculara büyük fırsatlar sunuyor. U19 Takımı Teknik Direktörü iken vekaleten üç maç çalıştıran Topraktepe, Santos sonrası da göreve getirildi.

Demir Ege Tıknaz Forma Şansı Bulacak

Özkaynak çıkışlı isimlere daha fazla şans veren genç hoca, Ankaragücü maçıyla birlikte bazı değişikliklere gidecek. Santos döneminde beklenen performansı gösteremeyen Demir Ege Tıknaz ilk 11’de şans bulacak.

Emrecan Terzi Sol Bek Olacak

Masukau’nun sakatlığı nedeniyle sol bekte Emrecan Terzi’nin forma giymesine karar verildi. Bu kararla genç yetenek, kendini kanıtlama fırsatı yakalayacak.

Ersin Destanoğlu Kaleyi Koruyacak

Bu hafta ağrıları bulunan Mert Günok’un yerine kaleyi Ersin Destanoğlu koruyacak. Genç kaleci, güvenilir performansıyla takımına destek olacak.

Yakup Arda Kılıç Rotasyona Dahil Edilecek

Genç sol kanat oyuncusu Yakup Arda Kılıç da rotasyona dahil edilerek şans bulacak. Beklenen performansı sergilemesi beklenen genç oyuncu, teknik heyetin güvenini kazanmaya çalışacak.

Diğer Genç Yetenekler

Tayyip Talha Sanuç’un ilk 11’e yakın olduğu ve sezonun geri kalanında daha fazla süre alacağı bildirildi. Ayrıca 16 yaşındaki santrfor Mustafa Erhan Hekimoğlu ve 19 yaşındaki stoper Aytuğ Kömeç’e de tecrübe kazandırılacak. Orta sahada Enes Çinemre ise önümüzdeki maçlarda kendini gösterme fırsatı bulacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.