DOLAR 32,4971 0.33%
EURO 34,7251 0.33%
ALTIN 2.408,291,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Alanya Deplasmanında Büyük Zafer Kazandı
  • 46Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, Alanya Deplasmanında Büyük Zafer Kazandı

Galatasaray, Alanya Deplasmanında Büyük Zafer Kazandı

ABONE OL
Nisan 17, 2024 16:05
Galatasaray, Alanya Deplasmanında Büyük Zafer Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barış Alper Yılmaz’ın Parlayan Performansı

Galatasaray, sezonun en kritik galibiyetlerinden birini Alanya deplasmanında 4-0’la alarak, ikinci yarıdaki üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Sol açığa geçen Barış Alper Yılmaz, rakibin gardını düşüren harika bir gol atarak maça damga vurdu. 24 yaşındaki genç futbolcu, ilk kez bir Süper Lig maçında 2 gol atarak Cimbom’un dünya çapındaki yıldızlarını gölgede bıraktı.

Atletik Performans Uzmanlarından Destek

Barış Alper’in yükselişinde, Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakçı gibi atletik performans uzmanlarının bireysel destekleri büyük rol oynadı. Alman devi Bayern Münih’in atletik performans analistleri arasında yer alan Soner Mansuroğlu da genç futbolcunun antrenman ve maç verilerini inceleyerek destek verdi.

Kerem Aktürkoğlu’nun Düşüşü

Diğer milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, ise son dönemdeki performans düşüşüyle dikkat çekiyor. Icardi’den sonra Galatasaray’da en fazla skor katkısı sağlayan oyuncu olan Aktürkoğlu, son 10 lig maçında sadece 2 gol atabilmiş durumda. Hücum hattındaki performansıyla eleştirilen milli yıldız, son 4 maçta 90 dakika sahada kalamadı ve Alanya deplasmanında kötü bir performans sergiledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.