DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet Şampiyonluğunu İlan Etti
  • 46Haberler
  • Spor
  • Vodafone Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet Şampiyonluğunu İlan Etti

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet Şampiyonluğunu İlan Etti

ABONE OL
Nisan 22, 2024 14:49
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet Şampiyonluğunu İlan Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 Mağlup Ederek Şampiyon Oldu

Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off final serisinin 5’inci ve son maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0’lık skorla mağlup ederek seriyi 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımın ve A Milli Takım’ın başarılı oyuncusu Melissa Vargas, finale damgasını vurdu.

Melissa Vargas’a Özel Ödüller

Vodafone 5G Final Serisi En Hızlı Servis Özel Ödülü Melissa Vargas’a verildi. Vargas, final serisinin 3’üncü maçında 110 kilometre hıza ulaşarak bu ödülün sahibi oldu. Ayrıca Vargas, Play-Off final serisinin son maçının En Değerli Oyuncusu (MVP) ve final serisinin genel MVP’si seçildi.

Vodafone’dan Destek ve Sponsorluk

Melissa Vargas, ödülünü Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un elinden aldı. betwild twitter Engin Aksoy, Türkiye Voleybol Federasyonu’na sağladıkları destekten ve Sultanlar Ligi’nin İsim Sponsorluğundan bahsederek, kadın voleyboluna verdikleri önemi vurguladı. Geçen yıl Türkiye Voleybol Federasyonu ile anlaşarak bu desteklerin en büyüğünü sağladıklarını belirtti.

Aksoy, “Tüm takımlarımızı ve sporcularımızı kutluyoruz. Bu yıl önceki ödül törenlerinden farklı olarak ‘En Hızlı Servis Vodafone Özel Ödülü’nü de takdim ettik. Ödüle layık görülen Melissa Vargas’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Vodafone olarak, kadın voleybolunun yanında durmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.