DOLAR 32,5393 0.45%
EURO 34,7949 0.55%
ALTIN 2.408,471,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’yi Mağlup Eden Olympiakos’tan Açıklamalar
  • 46Haberler
  • Spor
  • UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’yi Mağlup Eden Olympiakos’tan Açıklamalar

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’yi Mağlup Eden Olympiakos’tan Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 12, 2024 16:03
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’yi Mağlup Eden Olympiakos’tan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olympiakos Teknik Direktörü Mendilibar’dan Rövanş Maçı Değerlendirmesi

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe’yi sahasında 3-2 mağlup eden Yunanistan ekibi Olympiakos’un teknik direktörü Jose Luis Mendilibar, rövanş maçına kendilerine çok güvenmeden gideceklerini ve ayaklarının yere basacağını belirtti.

Mendilibar: “Deplasmanda İyi Oynamamız Gerekiyor”

Mendilibar, Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında skorun 3-0’dan 3-2’ye gelmesi sebebiyle deplasmanda iyi performans sergilemeleri gerektiğini vurgulayarak, “Rövanşa çok rahat gidemeyeceğiz, ayağımızı yere basacağız.” dedi.

İkinci yarının başında üçüncü golü bulduklarını ancak penaltı golünden sonra momentumun değiştiğini belirten Mendilibar, “Yediğimiz bu golle karşı takıma güç verdik.” ifadelerini kullandı.

Mendilibar: “Küçük Bir Avantajımız Var”

Rövanş maçına kendilerini çok güvenerek gitmeyeceklerini ve daha dikkatli olacaklarını vurgulayan Mendilibar, “İlk maçta skor ne olursa olsun tur atladığımızı bilemeyiz. Sadece galip geldiğimiz için biraz sevinçliyiz.” şeklinde konuştu.

Ekibin dinlenme fırsatını iyi değerlendireceğini söyleyen Mendilibar, “Süper Lig, bize ve PAOK’a dinlenmemiz için zaman verdi. Bunu kullanarak gelecek maçta daha iyi oynayacağız.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.