DOLAR 32,5277 -0.02%
EURO 34,9281 0.11%
ALTIN 2.418,34-0,15
BITCOIN 1883831-3,63%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Ortak Şarkı: ‘Primrose Hill’
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Ortak Şarkı: ‘Primrose Hill’

Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Ortak Şarkı: ‘Primrose Hill’

ABONE OL
Nisan 17, 2024 21:02
Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Ortak Şarkı: ‘Primrose Hill’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

John Lennon ve Paul McCartney’nin Oğulları İşbirliğinde

48 yaşındaki Sean Ono Lennon ve 46 yaşındaki James McCartney, ilk kez bir araya gelerek ‘Primrose Hill’ adlı yeni bir şarkı yarattılar.

McCartney’nin Sosyal Medya Paylaşımı

McCartney, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, “Bugün yakın arkadaşım Sean Ono Lennon ile birlikte yazdığımız şarkıyı paylaşmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bu şarkının yayınlanmasıyla gerçekten de ilerlemeye başladığımızı hissediyoruz ve müziği sizinle paylaşmaya devam edeceğim için çok heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

James McCartney’nin Yeni Şarkısı ve Yarışması

McCartney, oğlu James’in ‘Primrose Hill’ adındaki yeni şarkısını tanıtmak için sosyal medyadan destek verdi ve Lennon’a sevgilerini iletti. James McCartney aynı zamanda şarkının klibi için bir yarışma düzenliyor. Yarışma, aşk ve romantizmin özünü yakalamayı hedefliyor.

‘Primrose Hill’ ve Yeni Albümler

‘Primrose Hill’, James McCartney’nin 2016’dan bu yana ilk albümü olan ‘Beautiful’ ile şubat ayında geri dönmesinin ardından çıkan ikinci albümü oldu. Diğer yandan, Sean Ono Lennon’ın ‘Asterisms’ adlı albümü de bu yılın başlarında müzikseverlerle buluştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.