DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Thandie Newton, Wednesday Dizisinin İkinci Sezonunda Yer Alacak
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Thandie Newton, Wednesday Dizisinin İkinci Sezonunda Yer Alacak

Thandie Newton, Wednesday Dizisinin İkinci Sezonunda Yer Alacak

ABONE OL
Nisan 24, 2024 21:06
Thandie Newton, Wednesday Dizisinin İkinci Sezonunda Yer Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 yılında Netflix’te yayınlanan Wednesday dizisi, Addams Ailesi’nin karanlık kızı Wednesday’e odaklanıyor ve büyük ilgi toplamıştı. Jenna Ortega’nın başrolde olduğu dizi, ikinci sezon için hazırlıklara başladı.

Thandie Newton İkinci Sezonda Yer Alacak

Yazarlar ve oyuncuların grevi nedeniyle çekimleri aksayan dizi, ikinci sezonunda Thandie Newton’u kadrosuna dahil ediyor. Emmy ödüllü Newton, gizemli bir karakteri canlandıracak ve çekimlerin nisan ayı sonunda İrlanda’da başlaması bekleniyor.

Diğer Oyuncu Seçimleri

Wednesday dizisinin kadrosunda Jenna Ortega’ya Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Emma Myers, Isaac Ordonez, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Fred Armisen eşlik ediyor. Ayrıca, Steve Buscemi de dizide yer alacak ve Nevermore Akademisi’nin yeni müdürünü canlandıracak.

Geçen yıl 12 Emmy Ödülü’ne aday gösterilen Wednesday, tema müziği, makyaj, kostümler ve tasarım gibi alanlarda ödüller almıştı. Addams Ailesi ilk olarak 1938’de Amerikalı karikatürist Charles Addams tarafından yaratıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.