DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nordstrom Yıldönümü İndiriminde En İyi 21 Elbise ve Tulum

Nordstrom Yıldönümü İndiriminde En İyi 21 Elbise ve Tulum

ABONE OL
Temmuz 18, 2023 00:56
Nordstrom Yıldönümü İndiriminde En İyi 21 Elbise ve Tulum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Us Weekly’nin bağlı ortaklıkları vardır, bu nedenle ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabiliriz.

Elbiseler ve tulumlar mı hayal ediyorsunuz? Bu tek parça harikalar, karıştırıp eşleştirmek zorunda kalmadan gösterişli ve prezentabl görünmenin en kolay yoludur. Ve yazın en yüksek sıcaklıklarının ortasında olduğumuz için, bu esintili görünüm yardımcı oluyor Biz Sıcaklığı yen. Ama doğrusu, yıl boyunca frocks ve tulumları sallıyoruz!

Şu anda Nordstrom Yıldönümü İndiriminde elbiseler ve tulumlarda pek çok fırsat var! Mini, midi ve maxi, aman tanrım! Aşağıda, bu sınırlı süreli tasarruf etkinliğinden en sevdiğimiz 21 bulgu bulunmaktadır. Stiller sağda ve solda tükeniyor, bu yüzden çok geç olmadan ASAP sepete eklediğinizden emin olun!

Kısa Elbiseler

Midi Elbiseler

Topuklara kadar uzanan giysi

Tulum

tulumlar

Alışveriş yapılmadı mı? Nordstrom Yıldönümü İndirimi’nden favori fırsatlarımızdan daha fazlasını aşağıda görebilirsiniz:

Bu gönderi size Us Weekly’nin Shop With Us ekibi tarafından getirildi. Bizimle Alışveriş ekibi, düğün-konuk kıyafetleri, çantalar, büyük beden mayolar, kadın spor ayakkabıları, gelin şekillendiricileri ve hayatınızdaki herkes için mükemmel hediye fikirleri gibi okuyucularımızın ilginç ve faydalı bulabilecekleri ürün ve hizmetleri öne çıkarmayı amaçlamaktadır. Bununla birlikte, ürün ve hizmet seçimi, hiçbir şekilde Us Weekly veya gönderide adı geçen herhangi bir ünlü tarafından onaylandığı anlamına gelmez.

Bizimle Alışveriş Yap ekibi, test etmek için üreticilerden ücretsiz olarak ürün alabilir. Ayrıca Us Weekly, bir bağlantıya tıkladığınızda ve ardından bir makalede yer alan ürünü satın aldığınızda, hakkında yazdığımız ürünlerin üreticisinden tazminat alır. Bu, bir ürün veya hizmetin öne çıkarılıp çıkarılmadığına veya önerilmediğine ilişkin kararımızı yönlendirmez. Shop With Us, reklam satış ekibinden bağımsız olarak çalışır. Geri bildiriminizi [email protected] adresine bekliyoruz. Mutlu alışveriş!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.