DOLAR 32,5180 0.3%
EURO 34,8649 0.66%
ALTIN 2.428,812,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Doğumlu Yapımcı Kaan Berkant, College Television Awards’ta Ödül Aldı
  • 46Haberler
  • Magazin
  • İstanbul Doğumlu Yapımcı Kaan Berkant, College Television Awards’ta Ödül Aldı

İstanbul Doğumlu Yapımcı Kaan Berkant, College Television Awards’ta Ödül Aldı

ABONE OL
Nisan 16, 2024 21:02
İstanbul Doğumlu Yapımcı Kaan Berkant, College Television Awards’ta Ödül Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

College Television Awards Hakkında

College Television Awards, Amerika çapında en değerli ve ümit verici projeleri ve öğrencileri ödüllendirerek kariyerlerine başlangıç veren bir organizasyondur. CTA adayları ve kazananları Television Academy Foundation’un mezunlar ailesine katılır ve ömür boyu vakfın endüstri panellerine ve toplantılarına katılım hakkı kazanır.

Kaan Berkant ve Slobopoly

Bu yılın CTA’sında, yapımcılığını üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülünü kazanan İstanbul doğumlu Kaan Berkant, bu prestijli ödülü layık görüldü. Projenin yazar/yapımcısı Jen Baker ve yönetmeni Yinghui Li de ödülün sahipleri arasında yer aldı.

Slobopoly’nin Konusu

Slobopoly, hayattan bezmiş ve huysuz bir emekli öğretmenin eski öğrencileri tarafından köy muhtarlığı yarışına zorlanmasını ve hayata olan aşkına yeniden kavuşmasını konu alan bir komedi dizisidir. Bu 8 dakikalık kesit, İstanbul doğumlu Kaan Berkant’ın yapımcılığıyla ödüllendirildi.

Kaan Berkant’ın Kariyeri

2017 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun olan Kaan Berkant, 2018 yılında Los Angeles’a taşındı ve yapımcılığa odaklandı. Chapman Üniversitesi’nde yapımcılık yüksek lisansını tamamlayacak olan Kaan, Covid sonrası yüksek lisans başvurularını gerçekleştirerek kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.