DOLAR 32,3975 0.17%
EURO 35,0279 -0.18%
ALTIN 2.329,090,45
BITCOIN 22920672,75%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Liverpool transfer kararları: Van Dijk, Kelleher, Curtis Jones, daha fazlası
  • 46Haberler
  • Spor
  • Liverpool transfer kararları: Van Dijk, Kelleher, Curtis Jones, daha fazlası

Liverpool transfer kararları: Van Dijk, Kelleher, Curtis Jones, daha fazlası

ABONE OL
Haziran 5, 2023 13:36
Liverpool transfer kararları: Van Dijk, Kelleher, Curtis Jones, daha fazlası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Liverpool, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi futbolunu kaçıracak. Bu sezon gerçekten zor anlar yaşandı, sportif direktör Julian Ward’ı (bir yıl önce ayrılmadan önce mevcut kadroyu kuran Michael Edwards’ın bir öğrencisi) kaybediyorlar ve başlangıçta tamamını veya bir kısmını koyan sahiplik konusunda bazı belirsizlikler var. kulübün satışı, ancak daha sonra fikirlerini değiştirmek için.

Bununla birlikte, o kadar uzakta olduklarını düşünmüyoruz. Tepeden tırnağa, bu muhtemelen Premier Lig’deki en iyi ikinci kadro. İmzalamaları ve sözleşme uzatmaları konusunda oldukça ileri görüşlüydüler (gerçi birkaç eksiklikleri de vardı) ve geçen sezonun sadece bir kaza olduğuna inanmaları koşuluyla, bu yaz büyük bir ameliyata ihtiyaç duyacakları bir durumda değiller. bip ve Jurgen Klopp’a güvenmeye devam ediyorlar. (Ve gördüğümüz gibi, yapmalılar.)

– ESPN+’da yayın yapın: LaLiga, Bundesliga, daha fazlası (ABD)

Jude Bellingham’ı kovalamalarının kanıtladığı gibi, mesele orta sahada. Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Roberto Firmino ve Navy Keita serbest bırakılıyor, bu da ideal olarak iki oyuncuyu getirmek için biraz para kazandırmalı. Ogden burada özellikle iyimser ve Bellingham için harcayacaklarından daha azına, muhtemelen dinamik bir Ligue 11 orta saha oyuncusu ve Alexis Mac Allister (serbest kalma maddesi olan) veya Mason Mount () gibi kanıtlanmış bir Premier Lig oyuncusu ekleyebileceklerini düşünüyor. serbest oyunculuktan bir yıl uzakta olan).

(Mac Allist için bir hamle gibi görünüyor.

Trent Alexander-Arnold çevresinde de yapılması gereken büyük bir çağrı var. Onu bir orta saha oyuncusuna çevirir misiniz, yani ilk takım için hazır olan bir sağ bek mi bulursunuz? Sezonun sonlarında gördüğümüz, orta sahaya adım atan versiyonu üzerinde çalışıyor musunuz? Yoksa doğru teklif gelirse devam etme eğiliminde misiniz?

Editörün Notu: Bu, önümüzdeki haftalarda Premier Lig ve Avrupa’daki tüm en iyi kulüplere aynı “kimi tutmalı, kimi uzatmalı ve kime devam etmeli” yaklaşımını uygulayan bir dizi hikayenin üçüncüsüdür. Manchester City sürümümüzü burada ve Arsenal sürümümüzü burada bulabilirsiniz.


kaleciler

Alisson (30 yaşında, sözleşmesi 2027’de sona eriyor)

Karar: Sakla

Adrian (36, 2023)

MARCOTTI: Kulübün iyi bir hizmetkarı oldu ama 3 numaraya düştü ve bu yaşta en azından 2 numara olmak istediğini hayal edersiniz.

Karar: Yayın

Kevin Kelleher (24, 2026)

Oğden: Buradaki kilit soru, Alisson’ın yedeği olarak devam etmek isteyip istemediğidir. İrlanda kalecisi rolü için Gavin Bazunu ile mücadele ediyor ve şimdi iki sezondur yedek oyuncu. Düzenli oynamaması ona yardımcı olmayacak. Bir transfer isteyebilir, bu durumda Liverpool’un bu konuda büyüdüğünü ve iyi bir ücret alabileceğini düşünüyorum.

MARCOTTI: Genel olarak katılıyorum, ancak oynama süresi kazanması için bir sezon için bir Premier Lig takımına ödünç verilip verilmeyeceğini merak ediyorum. Gelecek yaz onu başka bir yere taşımaları da yardımcı olabilir.

Onu, Alisson’ın uzun vadeli bir ikamesi olarak görebilirsiniz, ancak gerçek şu ki, Alisson’ın elinde çok şey var. Kelleher 24 yaşında ve muhtemelen beş altı yıl daha beklemek istemeyecek. Ama tabii ki ayrılırsa, ya kalmaktan memnunsa Adrian’ı bir sezon daha uzatırsınız ya da bir yedek bulmanız gerekir.

Karar: Sakla


Savunmacılar

Trent Alexander-Arnold (24 yaşında, sözleşmesi 2025’te sona eriyor)

Oğden: Bu çok büyük bir soru. Onu tutarsan, uzatmak zorundasın. Değilse, onu boşaltmanın zamanı geldi, ancak becerileri o kadar benzersiz ki kaç takımın onunla ilgileneceğinden emin değilim. Klopp’un onu nasıl gördüğüne bağlı. Bir Klopp takımında orta sahada oynayacak kadar dinamik olduğundan emin değilim, bu yüzden asıl soru ona sağ bekte ne kadar güvendiğiniz.

MARCOTTI: Bence ileride sana vereceği şey o kadar önemli ki ara sıra yaptığı savunma aksilikleriyle yaşayabilirim. Artı, kendini geliştirebilir. Katılıyorum: Bu Klopp’un kararı olmalı ve büyük bir karar ama bence onu tutmak isteyecek. Ve bu, ona uzun vadeli bir anlaşma yapmanız gerektiği anlamına gelir.

Oğden: Bunun hemen vermen gereken bir karar olduğundan emin değilim. O yerel bir delikanlı, kendini kulübe adamış, kalmak isteyecek, bence yeni sezonun yeni transferlerle nasıl gelişeceğini görmek ve Ekim veya Kasım’da bir karar vermek için bekleyebilirsin.

Karar: Ayrıl (sözleşmesini sürdür ve uzat/sola devam et ve bekle)

Ibrahima Konate (23, 2026)

MARCOTTI: Bence o olağanüstüydü.

Karar: Sakla

Virgil Van Dijk (31, 2025)

Oğden: O bir totemdir, onu uzatmak için bakmalısın.

MARCOTTI: Şimdi uzatmak için bir sebep göremiyorum. Temmuz’da 32 yaşında, iki yılı daha var, önümüzdeki yaz bir yılı kaldığında homurdanıp bir hamle yapmaya çalışacak ya da bedavaya gidebilmek için kontratını feshedecek türden bir adam değil. Bence zamanını bekle, nerede olduğunu gör, nerede olduğunu ve ne yapmak istediğini gör.

Karar: Böl (Tut/Tut, ancak sözleşmesini uzatma)

Joe Gomez (25, 2027)

Oğden: “Çok yönlü biri, sadece tutarlı bir şekilde çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Başlamadı ama iyi bir takım oyuncusu.”

MARCOTTI: “Katılıyorum. Ayrıca onun için önemli bir para alacağından emin değilim.”

Karar: Sakla

Joel Matip (31, 2024)

MARCOTTI: “Yaz aylarında 32 yaşında, son dört yılın üçünde çok az forma giydi, kontratını uzatmaya gerek görmüyorum.”

Oğden: “Bence onu uzatmalısın, çünkü alternatif Nat Philips. Veya onun için yeni bir kulüp bulursan, başka bir stoper getirmelisin.”

Karar: Bölün (tutun/tutun ve uzatın veya yeni bir kulüp bulun)

Nat Phillips (26, 2025)

Oğden: Klopp onunla asla oynamaz. Geçen yıl Bournemouth’ta kiralıktı ve bu yıl iki lig maçına çıktı. Birisi onlara onun için para verecek; ne de olsa tecrit sırasında bir iş yaptı. Sanırım onun için 10 milyon ya da 15 milyon sterlin alabilirler. Unutmayalım, transfer ücretlerinde Neco Williams için 17 milyon sterlin ve Rhian Brewster için 23.5 milyon sterlin aldılar, yani genç oyuncularına iyi para sağlama konusunda gerçekten çok iyiler.

MARCOTTI: Oynamak istediğini varsayıyorum, o yüzden bırakın gitsin ve geliştirebileceğiniz ve sağladığı derinliği değiştirebileceğiniz genç bir stoper getirmeye çalışsın.

Karar: Ayrıl (kiralık ver/yeni bir kulüp bul)

Rhys Williams (22, 2026)

Oğden: Karantina sırasında herkesin incindiği bir zamanda iyi oynayan başka bir adam. Ancak son iki yıldır kiralık olarak oynuyor, bu yüzden eğer yapabiliyorsanız veya en azından ödünç verirseniz ona yeni bir kulüp bulmanın zamanı geldi.

Karar: Ayrıl (kiralık ver/yeni bir kulüp bul)

Andy Robertson (29, 2026)

Karar: Sakla

Konstantinos Tsimikas (27, 2025)

MARCOTTI: Ona yeni bir anlaşma yapmak için bir sebep göremiyorum. İki yıldır tutuklu. Geldiğinde iyi bir iş çıkarıyor ve onun Robertson’dan farklı olması hoşuma gidiyor.

Karar: Sakla

Calvin Ramsay (19, 2027)

Oğden: Bu yıl, sakatlıkları nedeniyle onun için bir mahsup oldu, ancak geldiğinde yüksek puan aldı. Uyumasına izin verin ve neler sunabileceğini görün. İşe yararsa, Alexander-Arnold’un alternatifi olabilir.

Karar: Sakla


orta saha oyuncuları

Fabinho (29 yaşında, sözleşmesi 2026’da bitiyor)

Karar: Sakla

Stefan Bajcetic (18, 2027)

Oğden: Bu yıl yeni bir sözleşme imzaladı ve sahaya çıktığında iyiydi, bu yüzden onu burada tutardım.

MARCOTTI: İyi olduğuna katılıyorum, ancak sahada dakikalar geçirmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Gelen oyuncuları değerlendirdikten sonra normal bir futbol oynamayacağını düşünüyorsanız, ona kiralık bir ev bulmakta sorun yaşamazsınız.

Karar: Böl (devam et … eğer ona tutarlı oyun süresi verebilirsen)

Thiago Alcantara (32, 2024)

Oğden: Onunla takılıyorsun, asla formda değil, kimse onu maaşıyla almayacak. Formda olduğunda iyi oyuncu, ama onun formda olduğuna güvenemezsin.

MARCOTTI: Sakatlıkları nedeniyle ona güvenemezsiniz ama oradayken katkıda bulunabilir. Sezon sonunda nerede olduğunuzu görün. 33 yaşında olacak, bir anlaşma için acele etmeye gerek yok.

Karar: Sakla

Naby Keita (28, 2023)

Oğden: O bir hayal kırıklığı oldu ve bu nedenle gitmesine izin veriyorlar.

Karar: Serbest bırakıldı

Curtis Jones (22, 2027)

Oğden: Sen Bajcetic’i tut ve Jones’u bırak. Sezonu iyi bitirdi ve çok iyi performanslar sergiledi (akla Leicester geliyor). Ancak karşılığında iyi bir transfer ücreti alabilirsiniz — geçen sezonun başında neredeyse Villa’ya gidecekti.

MARCOTTI: Pazarı olmasını takdir ediyorum, ancak bu tamamen kimin geleceğine bağlı. Üç orta saha oyuncusu bedelsiz transferlerle ayrılırken, Jordan Henderson 30’lu yaşlarındayken ve Thiago’nun kondisyonunda, belki de başka bir canlıyı canlı tutmanın zararı olmaz. Tayfa. Ve onun anları oldu.

Karar: Ayrıl (ona yeni bir kulüp bul/tut)

Arthur (26, 2023)

Oğden: Eminim Liverpool onu kalıcı olarak alma seçeneğini değerlendirmedi… ve haklı olarak.

Karar: Seçenek almayın

Ürdün Henderson (32, 2025)

Oğden: Sunderland’e geri dönüp onları Premier Lig’e geri getirebileceğine dair bir teori var. Romantik bir hikaye olurdu. Size kesinlikle bir şeyler veriyor ama Haziran’da 33 yaşında. Devam etme zamanı.

MARCOTTI: Gitmek istemiyorsa bence sende kalsın. O harika bir lider, belki ilerde James Milner tipi olabilir. Takım kaptanı tipi bir şey. Kesinlikle 30 lig maçına çıkmasını planlamazdım – en azından 2015’ten beri bunu yapmadığı için – ama etrafta olması iyi bir adam.

Karar: Ayrıl (ona yeni bir kulüp bul/tut)

Alex Oxlade-Chamberlain (29, 2023)

MARCOTTI: Onu neden serbest bıraktıklarını anlamak zor değil. Başka bir yerde yeni bir başlangıca ihtiyacı var.

Karar: Serbest bırakıldı

James Milner (37, 2023)

MARCOTTI: Bu yıl ligde tonlarca maça çıktı ve belli ki Klopp’un güvendiği bir adam. Düşük maaş ve sürekli azalan bir rolde kalmak isteseydi, bu benim için sorun olmazdı. Ama görünüşe göre o ve kulüp ilerleme zamanının geldiğine karar verdiler.

Karar: Serbest bırakıldı

Harvey Elliot (20, 2027)

Oğden: Henüz onu uzatmak için bir sebep yok, ama onu oynamaya devam edin. İyi oynadı, anlamlı oyun süresi almaya devam etmesi önemli.”

Karar: Sakla

Fabio Carvalho (20, 2027)

MARCOTTI: Açıkçası bu sezon onun için yürümedi ama önceki yıl Fulham’da gerçek bir kaliteye sahip olduğunu gösterdi. Bununla birlikte, herkes formdaysa, bu yıl sıralamada oldukça aşağıda olacak ve bu yaşta, ona oyun süresi kazandırmak istiyorsunuz.

Onu düzenli olarak oynayabileceği bir yere ödünç verin ve bir yıl sonra nerede olduğunuzu görün. Geri dönüp etkili olabilecek biri olabilir veya bu kulüp için doğru olmayan biri olabilir. Ancak her iki durumda da, sağlam bir normal futbol sezonuyla onu daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ve ayrılırsa daha iyi bir transfer ücreti alabilirsiniz.

Karar: Onu ödünç ver


Forvet

oynamak

01:50

Ogden: Mac Allister, Liverpool’un yeniden inşasında ilk adım

Mark Ogden, Liverpool’un Brighton’dan Alexis Mac Allister arayışını analiz ediyor.

Luis Diaz (26 yaşında, sözleşmesi 2027’de bitiyor)

OGDEN: Sakatlıklarını atlattı, formda olduğunda olağanüstü ve bu yıl onu gerçekten özlediler.

Karar: Sakla

Cody Gakpo’nun (24, 2028)

Karar: Sakla

Diogo Jota (26, 2027)

Karar: Sakla

Muhammed Salah (30, 2025)

Oğden: Bu sezon attığı goller, geçen yaz ona yeni bir kontrat vermekte haklı olduklarını gösterdi. Bununla birlikte, 30 yaşın üzerinde olduğu düşünüldüğünde, başka bir uzantıya acele etmeye gerek yok.

Karar: Sakla

Darwin Nunez (23, 2028)

Karar: Sakla

Roberto Firmino (31, 2023)

MARCOTTI: Katkıda bulunabileceğini düşünüyorum ama onun serbest bırakılması kararı hem kendisi hem de forvet sayısı göz önüne alındığında kulüp için doğru karar.

Karar: Serbest bırakıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.