DOLAR 32,6392 0.35%
EURO 35,4095 0.46%
ALTIN 2.511,001,09
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kansas City Chiefs’in reisi Norma Hunt 85 yaşında öldü
  • 46Haberler
  • Spor
  • Kansas City Chiefs’in reisi Norma Hunt 85 yaşında öldü

Kansas City Chiefs’in reisi Norma Hunt 85 yaşında öldü

ABONE OL
Haziran 5, 2023 01:34
Kansas City Chiefs’in reisi Norma Hunt 85 yaşında öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kansas City Chiefs’in merhum kurucusu Lamar Hunt’ın eşi olarak 57 Super Bowl maçının tamamına katılan Norma Hunt’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

85 yaşındaydı. Ölüm nedeni verilmedi.

Hunts ifadelerinde “Nazik, cömert ve kesinlikle pozitif, annem türünün tek örneğiydi” dedi. “Yaşama sevinci ve şevki bulaşıcıydı. Başkalarıyla ilgilenmeyi severdi ve her zaman cesaret verici bir sözü vardı. Sadık bir arkadaştı, mükemmel bir hostesti ve karşılaştığı herkese kendini değerli ve rahat hissettirme konusunda ender bir yeteneğe sahipti.

“Annem kararlı bir şekilde ailesine bağlıydı ve ailesinin spor takımlarına son derece tutkuluydu. AFL ve NFL’nin birleşmesinden Major League Soccer, World Championship’in oluşumuna kadar her adımda babamız Lamar’ın yanındaydı. Tenis, Kuzey Amerika Futbol Ligi ve Chicago Bulls’a yaptıkları kurucu yatırım.Onun spor sevgisine rakip olduğunu bildiğimiz tek kişi oydu.İkisi, ister evlerinde ister stadyum tribünlerinde birlikte büyük bir neşe buldular. dünya.”

Chiefs’in yıldızı oyun kurucu Patrick Mahomes başsağlığı diledi Twitter’dan.

Komiser Roger Goodell, NFL tarafından yayınlanan bir açıklamada, Hunt’ı yaklaşık 40 yıldır tanıdığını ve her zaman “onun sıcaklığından ve zarafetinden etkilendiğini” söyledi.

Açıklamada, “Norma’nın aile duygusu, çok hayran olduğu Chiefs organizasyonuna kadar uzanıyordu.” “Norma, Chiefs ve NFL’nin en tutkulu hayranlarından biriydi ve oyunun her yönünü anladı ve keyif aldı. Takımın etrafında olmayı çok sevdi ve oyunculardan ‘gerçek hayattaki süper kahramanlar’ olarak söz etti. Norma, son iki Chiefs zaferi de dahil olmak üzere şimdiye kadar oynanan her Super Bowl’a katıldı ve bunu yapan tek kadındı.”

Lamar Hunt 2006’da öldü. Oğulları Clark o zamandan beri Chiefs’in başkanı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.