DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu: Arda Güler, LaLiga Türkiye’nin Etkileşimini Artırıyor
  • 46Haberler
  • Spor
  • LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu: Arda Güler, LaLiga Türkiye’nin Etkileşimini Artırıyor

LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu: Arda Güler, LaLiga Türkiye’nin Etkileşimini Artırıyor

ABONE OL
Mart 22, 2024 16:03
LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu: Arda Güler, LaLiga Türkiye’nin Etkileşimini Artırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arda Güler’in Sosyal Medya Etkisi

LaLiga Türkiye temsilcisi Mete Türkmenoğlu, Real Madrid forması giyen Arda Güler’in LaLiga Türkiye sosyal medya hesaplarında etkileşim sayılarını artırdığını belirtti. Türkmenoğlu, Arda Güler’in paylaşımlarının Real Madrid’in sosyal medya stratejisinde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Diğer yıldız isimlerin bulunduğu bir takımda Arda Güler’in öne çıkması dikkat çekici.

LaLiga’nın Teknolojik Gelişmeleri

Mete Türkmenoğlu, İspanya Ligi’nin yayın kalitesinde önemli bir ilerleme kaydettiğini vurgulayarak, ligin isim sponsorunun değişikliği sonrası takipçilere yeni deneyimler sunmayı amaçladıklarını belirtti. Türkmenoğlu, LaLiga’nın teknolojik gelişmelere önem vererek, sinematografik kamera ve örümcek kamera gibi farklı eklentilerle izleyicilere farklı bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Arda Güler’in Rolü

Türkmenoğlu, LaLiga’nın Türkiye’deki büyümesinde Arda Güler’in kilit bir etkisi olduğunu vurgulayarak, Real Madrid’de oynayan milli oyuncunun LaLiga Türkiye sosyal medya hesaplarının genişlemesinde önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Arda Güler’in hem saha içindeki performansı hem de sosyal medya etkisiyle büyük bir lokomotif olduğunu ifade etti.

LaLiga’nın Gelecek Planları

Türkmenoğlu, LaLiga’nın teknolojik gelişmelerle ilgili yeniliklerine de değinerek, pandemi sonrası yayın ihalelerinde küçülmeye gitmemek adına teknolojik atılımlar yaptıklarını belirtti. Türkmenoğlu, LaLiga’nın izleyicilerin maç izleme deneyimini kişiselleştirmek adına ikinci ekran çalışmalarını uzun süredir sürdürdüklerini ve bu alanda adımlar attıklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.