DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056922-0,65%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Eski Teknik Direktörü Dick Advocaat Antalya’da
  • 46Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Eski Teknik Direktörü Dick Advocaat Antalya’da

Fenerbahçe’nin Eski Teknik Direktörü Dick Advocaat Antalya’da

ABONE OL
Mart 21, 2024 16:05
Fenerbahçe’nin Eski Teknik Direktörü Dick Advocaat Antalya’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Curaçao Milli Futbol Takımı, Antalya’da Kamp Yapıyor

2016-2017 futbol sezonunda Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğünü yapan Dick Advocaat yönetimindeki Curaçao Milli Futbol Takımı, Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürüyor. Takım, Serik ilçesi Belek turizm merkezindeki bir otelde kamp yapıyor.

Dick Advocaat: “Fenerbahçe Harika Bir Kulüp”

Advocaat, bugün Türk iş insanı Acun Ilıcalı’nın İngiliz takımı Hull City ile Antalya’da hazırlık maçı yapacaklarını açıkladı. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe’deki günlerine dair, “Fenerbahçe harika bir kulüp, burada çok iyi vakit geçirdim. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile çok iyi tecrübelerimiz oldu. Kardeşi de bizzat benimle çok ilgilendi.” dedi.

Türk Futbolu ve Taraftarlar Hakkında Görüşleri

Advocaat, Türkiye’deki derbi maçlarının heyecanının yüksek olduğunu belirterek, “Türk futbolunu takip ediyorum. Çünkü bana göre çok özel ve çılgın bir lig. İnsanlar burada takımlarını çok çılgınca destekliyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş olsun. Bu da ligi daha çekici ve heyecanlı hale getiriyor.” açıklamasını yaptı.

“Türkiye Ligi Harika Bir Lig”

Advocaat, Türkiye Ligi’nin harika bir lig olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Ligi harika bir lig. Taraftarlarıyla, takımlarıyla burası bir futbol ülkesi. Tabii ki herkes burada çalışmak ister.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Türk Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’ndaki performansını da merak ettiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.