DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062003-0,78%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emeklilere Yönelik Banka Promosyonu Ödemeleri 2 Katına Çıkarılıyor
  • 46Haberler
  • Ekonomi
  • Emeklilere Yönelik Banka Promosyonu Ödemeleri 2 Katına Çıkarılıyor

Emeklilere Yönelik Banka Promosyonu Ödemeleri 2 Katına Çıkarılıyor

ABONE OL
Mart 21, 2024 19:02
Emeklilere Yönelik Banka Promosyonu Ödemeleri 2 Katına Çıkarılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan’dan Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, emeklilere yönelik banka promosyonu ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, 2024’ün “Emekliler Yılı” ilan edildiğini belirterek, emeklilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında detayları paylaştı.

Promosyon Miktarları Artırılıyor

Bakan Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yürüttüğü çalışmalar kapsamında, kamu bankalarında emekli aylığı promosyon ödemelerinin yaklaşık 2 katına çıkarıldığını duyurdu. Bu güncelleme ile aylık miktarına göre 8 bin ile 12 bin lira arasında promosyon ödemeleri gerçekleştirilecek.

Yeni Başvuru Tarihi ve Ödeme Süreci

Kamu bankaları pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak. Bakan Işıkhan, 28 Mart tarihi itibarıyla sürecin tamamlanmasıyla birlikte emeklilerin promosyon ödemelerinin de hesaplarına yatırılacağını belirtti.

Bakan Işıkhan, diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, gelişmeleri takip ettiklerini ve belirlendiğinde emeklilerle paylaşacaklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.