DOLAR 32,5049 0.35%
EURO 34,7540 0.4%
ALTIN 2.407,801,17
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında

Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında

ABONE OL
Nisan 16, 2024 16:04
Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli ve Yabancı Adaylar Gündemde

Beşiktaş kulübünde yeni teknik direktör arayışları hız kazandı. Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe yönetecek. Siyah-beyazlıların gündeminde ise hem yerli hem de yabancı teknik direktör adayları bulunuyor.

Yerli Teknik Direktörlerde Şenol Güneş ve Sergen Yalçın

Kulüp yönetimi içinde yerli bir teknik direktör isteği ağırlıkta. Bu doğrultuda, iki tanıdık isim gündeme geldi: Şenol Güneş ve Sergen Yalçın. Başkan Hasan Arat’ın yerli tercihinde Şenol Güneş‘in listenin başında olduğu belirtiliyor.

Yabancı Teknik Direktör Adayları

Üç hoca da boşta: Rıza Çalımbay’ın ayrılmasının ardından düşünülen iki Hollandalı teknik adam sezon sonunda görüşülecek isimler arasında. Bunlardan ilki uzun süredir gündemde olan Giovanni van Bronckhorst. Diğeri ise Ruud van Nistelrooy. Van Bronckhorst, sezon ortasında takım devralmak istemediğini açıklamış ve sezon sonunu işaret etmişti. Halen boşta olan Van Nistelrooy ile de bir görüşme planlandığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.