DOLAR 32,2881 0.07%
EURO 34,8532 -0.02%
ALTIN 2.436,190,17
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amazon’dan Olduğunu Kimsenin Bilemeyeceği Hamptons Tarzı 17 Parça
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Amazon’dan Olduğunu Kimsenin Bilemeyeceği Hamptons Tarzı 17 Parça

Amazon’dan Olduğunu Kimsenin Bilemeyeceği Hamptons Tarzı 17 Parça

ABONE OL
Temmuz 17, 2023 01:30
Amazon’dan Olduğunu Kimsenin Bilemeyeceği Hamptons Tarzı 17 Parça
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Us Weekly’nin bağlı ortaklıkları vardır, bu nedenle ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabiliriz.

Birinin uygun fiyatlı kıyafetimin aslında pahalı olduğunu düşündüğünü bilmenin verdiği tatminden daha iyi bir duygu yoktur. En son alışverişimi Net-a-Porter yerine Amazon’dan yaptığımı öğrendiklerinde yabancıların yüzlerindeki şok ifadesini şişirmek istiyorum. Bu nihai iltifat! Makul bir bütçeyle rafine bir zevke sahip olduğum için kendimle gurur duyuyorum, bu yüzden insanları kıyafetlerimin tasarımcı olduğuna inandırmak her zaman eğlenceli oluyor.

Yaz stili söz konusu olduğunda, Hamptons’tan daha şık bir bölge yoktur. New Yorklular, görmek ve görülmek için şık kıyı destinasyonuna akın ediyor. 4 Temmuz hafta sonundan biraz daha uzun bir süre boyunca, her birinci sınıf ünlü Hamptons’a gitti. Michael Rubinepik beyaz partisi. Diğer sıradan sahil kasabalarının aksine, Hamptons yüksek modanın merkezidir.

Ancak bu, lüks görünmek için bir servet harcamanız gerektiği anlamına gelmez! Şaşırtıcı derecede ucuz olan 17 Hamptons tarzı temel öğenin bir listesini bir araya getirdim. Tüm yıldızlara ve sosyeteye uyum sağlayacaksın. Bu mücevherleri Amazon’dan aldığınızı kimse bilmeyecek!

1. bir hayır Amazon’da en çok satanlar listesinde 1 numara olan bu şık örgü set, benzer bir Free People stiline uygun fiyatlı bir alternatiftir – başlangıçta 50 dolar, şimdi sadece 44 dolar!

2. Şeklinizi yakalayan bu iki parçalı egzersiz setine kesinlikle takıntılıyım! Arkadaşlarımın hepsi bu aktif giysinin pahalı bir markadan olduğunu düşündü – başlangıçta 27 dolar, şimdi sadece 24 dolar!

3. Bu iki parçalı kısa kollu kazak seti çok lüks görünüyor! Bej kumaş üzerinde siyah süslemeli bu zahmetsiz zarif kıyafet, uzanmak veya evden çıkmak için rahat – sadece 40 $!

4. Keten karışımlı bir atlet ve cepli yüksek belli şortlara sahip olan bu iki parçalı set, yazın incelikli halinin somut örneği – sadece 37$!

5. Altın zincir kayışıyla tamamlanan bu kapitone siyah el çantası tasarımcı gibi görünüyor! Bir müşterinin dediği gibi, “Çanta kesinlikle harika ve kadifemsi pürüzsüz, gerçek deriden daha iyi hissettiriyor, ucuz görünmüyor ve bir tasarımcı çantası için geçebilir” – başlangıçta 43 dolar, şimdi sadece 36 dolar!

6. Düşük fiyata başka bir yüksek kaliteli el çantası, bu kalın zincir omuz çantasıdır. Bir müşteri “Kesinlikle güzel,” diye fışkırdı. “Tıpkı benim lüks tasarımcı cüzdanlarıma benziyor. Zincir baklaları muhteşem!” – başlangıçta 45 dolar, şimdi sadece 30 dolar!

7. Hayır. Amazon’da kadın halka küpelerinde 1 numaralı en çok satanlar listesinde yer alan bu hafif altın halkalar, 1.350 dolara mal olan popüler Bottega Veneta damla küpelerle neredeyse aynı – sadece 15 dolar!

8. Bu siyah beyaz tropikal desenli tote çanta bir tatilin olmazsa olmazı! “Çok pahalı görünüyor!” bir müşteri ilan etti – sadece 26 $!

9. Tığ işi şu anda trend oluyor, bu yüzden havuz veya plaj için bu uzun kollu tığ işi örtüyle tarzınızı koruyun – başlangıçta 35 dolar, şimdi sadece 30 dolar!

10. Güneşli tarafı yukarı! Bu büyük boy güneş gözlükleri, Hamptons’daki tüm paparazzileri senin bir ünlü olduğuna ikna edecek. “Fiyat için inanılmaz güneş gözlüğü!” bir müşteri yorum yaptı. “Onlarla ilgili çok fazla iltifat aldım ve düşmüyorlar. Harika bir Tom ford kopyası” — başlangıçta 15 dolar, şimdi sadece 10 dolar!

11. Daha önce söyledik ve tekrar söyleyeceğiz: bu, Meredith Blake stilinin yazı (Ebeveyn Tuzağı bir sinema başyapıtıdır). Beyaz süslemeli bu siyah bodycon elbise çok formda ve modaya uygun – sadece 26 dolar!

12. Easthampton’daki ayak işlerinden şenlik ateşi için sahile gitmeye kadar bu iki parçalı şort setini alın – sadece 33 dolar!

13. Bu uzun kollu buruşuk takım lüks görünüyor ama pijama gibi hissettiriyor – sadece 45 dolar!

14. Düzinelerce farklı renkte mevcut olan bu tek omuzlu katlı midi elbise, mavi-beyaz çizgili baskısıyla özellikle Hamptons tarzı. Gevrek ve klasik – başlangıçta 54 dolar, şimdi sadece 39 dolar!

15. Birinin fiyatına dört güneş gözlüğü! Bu retro esintili dikdörtgen gölgeler modaya uygun ve zamansız – başlangıçta 30 dolar, şimdi sadece 15 dolar!

16. Hasır çantalar 2023 yazının vazgeçilmezi! Bu el dokuması plaj çantası Hamptons’a ait – sadece 38 dolar!

17. Yazın beyaz düğmeli gömlekler olmadan yaşayamayız! Bu hafif tişörtü tek başına veya mayo kılıfı olarak tasarla – sadece 28$!

Alışveriş yapılmadı mı? Aşağıda favori ürünlerimizden daha fazlasını görün:

Bu gönderi size Us Weekly’nin Shop With Us ekibi tarafından getirildi. Bizimle Alışveriş ekibi, düğün-konuk kıyafetleri, çantalar, büyük beden mayolar, kadın spor ayakkabıları, gelin şekillendiricileri ve hayatınızdaki herkes için mükemmel hediye fikirleri gibi okuyucularımızın ilginç ve faydalı bulabilecekleri ürün ve hizmetleri öne çıkarmayı amaçlamaktadır. Bununla birlikte, ürün ve hizmet seçimi, hiçbir şekilde Us Weekly veya gönderide adı geçen herhangi bir ünlü tarafından onaylandığı anlamına gelmez.

Bizimle Alışveriş Yap ekibi, test etmek için üreticilerden ücretsiz olarak ürün alabilir. Ayrıca Us Weekly, bir bağlantıya tıkladığınızda ve ardından bir makalede yer alan ürünü satın aldığınızda, hakkında yazdığımız ürünlerin üreticisinden tazminat alır. Bu, bir ürün veya hizmetin öne çıkarılıp çıkarılmadığına veya önerilmediğine ilişkin kararımızı yönlendirmez. Shop With Us, reklam satış ekibinden bağımsız olarak çalışır. Geri bildiriminizi [email protected] adresine bekliyoruz. Mutlu alışveriş!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.