DOLAR 32,5059 0.3%
EURO 34,8363 0.5%
ALTIN 2.424,041,86
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’in Bayram Saldırısında Yaralanan Melek Hayatını Kaybetti
  • 46Haberler
  • Dünya
  • İsrail’in Bayram Saldırısında Yaralanan Melek Hayatını Kaybetti

İsrail’in Bayram Saldırısında Yaralanan Melek Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Nisan 15, 2024 17:04
İsrail’in Bayram Saldırısında Yaralanan Melek Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük Melek, Gazze’deki Tıbbi İmkansızlıklar Yüzünden Kurtarılamadı

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, bayramlaşmaya giden ailesiyle aynı araçta bulunan ve İsrail’in araca düzenlediği saldırıda yaralanan küçük Melek, doktorların tüm çabalarına rağmen Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki tıbbi imkanların yetersizliği nedeniyle kurtarılamadı.

İsrail’in Saldırısında Haniyye Ailesi Büyük Kayıp Yaşadı

İsrail ordusu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Gazze kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı sakinleri ve yakınlarıyla bayramlaşmaya giden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye’nin ailesinden birçok kişinin bulunduğu aracı vurmuştu. Saldırıda 3 oğlu ve 4 torununu kaybeden Haniyye, “çocuklarının Gazze’yi terk etmediğini, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu yolunda hayatlarını feda ettiğini” söylemişti.

Haniyye’nin Oğullarına Suikast İddiaları

İsrail basınına göre “Haniyye’nin oğullarına suikast, İsrail ordusu ve istihbaratının işbirliğiyle” gerçekleştirilmişti. Melek’in ölümü ise Gazze’deki tıbbi imkanların yetersizliğine bir başka acı örnek teşkil etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.