DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Danimarka Kralı Frederik’in Shamballa Bilekliği Hikayesi Ortaya Çıktı
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Danimarka Kralı Frederik’in Shamballa Bilekliği Hikayesi Ortaya Çıktı

Danimarka Kralı Frederik’in Shamballa Bilekliği Hikayesi Ortaya Çıktı

ABONE OL
Mart 25, 2024 21:03
Danimarka Kralı Frederik’in Shamballa Bilekliği Hikayesi Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kraliyet gözlemcileri, Danimarka Kralı Frederik’in taç giyme töreninde taktığı Shamballa bilekliği hakkında uzun zamandır spekülasyonlar yapıyordu. Şimdi ise bu ilginç aksesuarın gerçek hikayesi gün yüzüne çıktı.

Kralın Bilekliği “Manevi Bir Hediye”

Danimarka Kralı Frederik’in taç giyme töreninde taktığı Shamballa bilekliği, uzun süre kraliyetin sembolü veya manevi bir mesajın ifadesi olarak yorumlandı. Ancak Kral Frederik, bu bilekliğin aslında dört çocuğunun kendisine olan “kişisel bir hediyesi” olduğunu açıkladı.

Bir Kraliyet Aksesuarı Olarak Sergileniyor

Bileklik, Shamballa koleksiyonunun en uygun fiyatlı modellerinden biri olup yaklaşık 93 bin TL değerinde. Mat siyah seramik boncuklar, 18 ayar sarı altın boncuklar ve pırlantalar kullanılarak özel olarak hazırlandı. Bileklik şu anda Amalienborg Müzesi’nde “Frederik 10 – Yarının Kralı” sergisinde ziyaretçilere sergileniyor.

Koleksiyonun Sahipleri Sözlerini Doğruladı

Shamballa Jewels’ın sahipleri Mikkel ve Mads Kornerup, bilekliğin kendi koleksiyonlarından olduğunu doğruladı ancak bilekliğin satın alınıp alınmadığını veya hediye edilip edilmediğini açıklamaktan kaçındı. Yeni bilgilere göre, Kral ve Kraliçe’nin çocukları, bilekliği babalarının taç giyme günü için satın almış.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.