DOLAR 32,4637 0.03%
EURO 34,8103 -0.14%
ALTIN 2.432,16-0,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’nın Altındağ İlçesinde Cinayet: Bir Kişi Öldürüldü
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Ankara’nın Altındağ İlçesinde Cinayet: Bir Kişi Öldürüldü

Ankara’nın Altındağ İlçesinde Cinayet: Bir Kişi Öldürüldü

ABONE OL
Nisan 16, 2024 20:02
Ankara’nın Altındağ İlçesinde Cinayet: Bir Kişi Öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Yaşanan Cinayet

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek Mahallesi’nde bulunan Nur Apartmanı’nda sabaha karşı meydana gelen olayda bir kişi öldürüldü.

Tartışma Sonucu Cinayet

Birgül Alamur ile 9 yıl önce boşandığı Veysel Dörtkozan arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışma sırasında kızları M.D.’nin (19) de evde bulunduğu belirtildi. Birgül Alamur, tartışmanın ardından Veysel Dörtkozan’a keserle saldırdı ve ardından bıçakladı. Cinayetin ardından suç aletiyle birlikte polis merkezine giden Alamur, teslim oldu.

Olay Yerine Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Veysel Dörtkozan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Dörtkozan’ın cansız bedeni, Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Şiddet İddiaları ve Suç Kayıtları

Veysel Dörtkozan’ın daha önce ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Kasten yaralama’, ‘Görevi yaptırmamak için direnme’, ‘Yankesicilik’ gibi suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, 3 ay önce eski eşini bıçakladığı ancak şikayetçi olunmadığı belirtildi.

Birgül Alamur’un polisteki ifadesinde, eski eşiyle aralarında uzun süredir şiddetli kavgalar yaşandığını ve kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Komşudan Şahit İfadesi

Olayın görgü tanığı olan komşulardan Ertuğrul Gazi Çoşkun (26), çiftin yıllar önce boşandığını ve adamın sürekli evde kaldığını, birkaç ay önce kadını bıçakladığını belirtti. Çoşkun, olayın yaşandığı gece erken saatlerde bir darp olayının olduğunu ve kadının kendini korumak için hareket ettiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.