DOLAR 32,2076 0.01%
EURO 35,0605 0.13%
ALTIN 2.524,400,96
BITCOIN 2152689-0,59%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’ Sahiplerini Buluyor
  • 46Haberler
  • Magazin
  • ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’ Sahiplerini Buluyor

‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’ Sahiplerini Buluyor

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 21:02
‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’ Sahiplerini Buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Türker İnanoğlu Vefa Ödülü’ İlk Kez Verilecek

İstanbul Mustafa Kemal Merkezi Attila İlhan Sahnesi’nde gerçekleşecek olan ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüller’i töreni, birbirinden değerli isimlere ödüllerini takdim edecek.

Ödül Adayları ve Kategoriler

Yeşilçam oyuncuları Ihsan Gedik ve Mehmet Uğur, ‘Türker İnanoğlu Vefa Ödülü’ne layık görülecekler. Usta oyuncu Şener Şen ‘Sinema Onur Ödülü’, tiyatro sanatçısı Göksel Kortay ‘Tiyatro Onur Ödülü’, Serpil Tamur ise ‘Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar’ ödülünü alacak.

Burcu Gölgedar, Defne Kayalar, İpek Türktan, Nihan Doğa ve Özlem Zeynep Dinsel, ‘Tiyatro Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ ödülü için yarışacaklar. Berkay Ateş, Gün Koper, Onur Özaydın, Serkan Keskin ve Uğur Kanbay ise ‘Tiyatro Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ adayları arasında yer alıyor.

Asiye Dinçsoy, Defne Kayalar, Ece Yüksel, Miray Daner ve Nurcan Eren, ‘Sinema Yılın En Başarılı Kadın Oyuncuları’ adayları arasında bulunurken, Ahmet Rıfat Şungar, Ahmet Varlı, Berkay Ateş, Ekin Koç ve İsmail Hacıoğlu ‘Sinema Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülü için yarışacaklar.

Seçici Kurullar

Harika Uygur başkanlığındaki Tiyatro Seçici Kurulu’nda Aslıhan Sunal, Elçin Hanbay Kaya, Ersin Umulu, Eylem Yıldız, Hasibe Kalkan, Pervin Atamert, Refika Sezik, Şirin Kılavuz, Tijen Savaşkan ve Yarkın Ünsal yer alırken, sinema alanında Fehmi Yaşar başkanlığındaki Seçici Kurul’da Ayça Damgacı, Biket İlhan, Burak Göral, Bülent Vardar, Tülay Günal ve Vecdi Sayar görev yapıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.