DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı
  • 46Haberler
  • Eğitim
  • TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı

TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı

ABONE OL
Mart 17, 2024 18:04
TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEI’nin Eskişehir Tesislerinde Teknisyen Yetiştirilmesine Yönelik Protokol

TEI, Türkiye’nin savunma sanayiinde ihtiyaç duyulan araçların motor üretimini gerçekleştirdiği Eskişehir tesislerinde, İHA ve genel maksat helikopteri gibi araçların motorlarını üretiyor.

İmza Törenine Yüksek Katılım

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen imza törenine, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Akşit ve İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın katıldı.

Eğitim ve İş Fırsatları

TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Akşit, öğrencilere açılış dersi vererek, uçak motorlarıyla ilgili bilgiler paylaştı. Proje kapsamında öğrencilere çevrimiçi eğitimler sunulacak ve sınavlarda başarılı olanlar TEI’de atölye eğitimlerine katılacak. Atölye eğitimlerinde başarılı olan öğrencilere ise iş imkanı sağlanacak.

Proje, 8 meslek lisesinde eğitim gören 12’nci sınıf öğrencileri ile başarı notu 80 ve üzeri olan 11’inci sınıf öğrencilerinden toplam 554 öğrencinin katılımı planlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.