DOLAR 32,3412 0.18%
EURO 35,1272 -0.18%
ALTIN 2.236,37-0,30
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Onur Ateş, Yıldızlar Karmasını Ağırlamaya ve Ayakkabılarını Tasarlamaya Devam Ediyor
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Onur Ateş, Yıldızlar Karmasını Ağırlamaya ve Ayakkabılarını Tasarlamaya Devam Ediyor

Onur Ateş, Yıldızlar Karmasını Ağırlamaya ve Ayakkabılarını Tasarlamaya Devam Ediyor

ABONE OL
Aralık 4, 2022 16:50
Onur Ateş, Yıldızlar Karmasını Ağırlamaya ve Ayakkabılarını Tasarlamaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız marka by Onur Ateş’in kurucusu Onur Ateş açıklamalarda bulundu.

Dünya çapında tanınır bir kimlik kazanmalarının kendileri için onur verici bir durum olduğunu ifade eden Ateş, ‘’ İlk günden bu güne değişmeyen tek prensibimiz kalite ve özveri. Bunlardan vazgeçmeyince başarıda kendiliğinden geliyor. Bu zamana kadar dünyanın sayılı yıldız isimleri bizi ülkemiz de ziyaret etti. Real Madrid’in başarılı hücum oyuncusu Benzama’ dan sonra yine dünya da iz bırakan futbolcular Adil Rami, Eric Abidal gibi yıldızlar da mağazamızı ziyaret eden isimlerden oldular. Saymakla bitiremeyeceğim dünyaca ünlü futbolculara istekleri doğrultusunda tasarımladığımız ayakkabıları teslim ettik. ‘’ dedi.

Son zamanlarda ise, müzik dünyasının da yoğun ilgisine maruz kaldıklarını söyleyen Ateş, ‘’ Rap sanatçısı Lil Pump’ın isteği üzerine ayakkabısını tasarladık. Kendisi bizleri ziyaret ederek ürününü elden teslim aldı. Yine dünyaca ünlü sanatçı French Montana için tasarladığımız ayakkabıyı kendisi mağazamızı ziyaret ederek ayakkabısını teslim aldı. Markamızın hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bu zamana kadar tarafımızı bildirilen tüm eleştirilen minnettarıyız. Ülkemize ve markamızın amacına hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.