DOLAR 32,2100 -0.11%
EURO 34,6557 -0.08%
ALTIN 2.390,67-0,09
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Florence Pugh, Moda Haftasında Pembe Bir Vızıltı Kesimiyle Sallandı: Fotoğraflar
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Florence Pugh, Moda Haftasında Pembe Bir Vızıltı Kesimiyle Sallandı: Fotoğraflar

Florence Pugh, Moda Haftasında Pembe Bir Vızıltı Kesimiyle Sallandı: Fotoğraflar

ABONE OL
Temmuz 6, 2023 20:53
Florence Pugh, Moda Haftasında Pembe Bir Vızıltı Kesimiyle Sallandı: Fotoğraflar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Florence Fugh Pembe Saç - ÖZELLİKLER
ALFONSO CATALANO/Shutterstock

Floransa Pugh 5 Temmuz Çarşamba günü Paris’te Haute Couture Moda Haftası sırasında Valentino defilesinde büyük bir saç dönüşümünü tanıttı.

27 yaşındaki aktris, Chateau de Chantilly arazisinde düzenlenen sunumda keskin bir pembe vızıltı kesti. Dikenli ‘do’ ve pembe renk tonu, Pugh’un kaprisli deniz salyangozu elbisesiyle mükemmel bir tezat oluşturuyordu.

Yere kadar uzanan numara, derin bir yaka ve şeffaf bir yapıya sahipti ve Endişelenme Sevgilim yıldızının göğsünü ortaya çıkardı. Görünüm, fırfırlar ve arkada bir fiyonk ile tamamlandı. Pugh, giysiyi siyah sandalet topuklu ayakkabılar ve zarif küpelerle tasarladı.

Pugh, kıyılmış buklelerini ilk olarak 1 Mayıs’ta Met Gala’da tanıttı ve tüylü bir başlıkla saç stiline dikkat çekti. Birleşik Krallık yerlisi, makyaj hakkında gazetecilere “İnanılmaz. We Live in Time adlı bir film çekiyorum ve bu, seve seve yapmak istediğim iş için gerekliydi… ve onu dünyaya duyurmanın Met Gala’dan daha iyi bir yolu olabilir diye düşündüm.”

Pugh’un kıyafeti, Valentino’dan beyaz bir elbiseyle fotoğrafçıların gözlerini kamaştırdığı o akşam kadar dikkat çekiciydi. Ortada koyu renkli bir fiyonk bulunan bu görünüm, merhum tasarımcının aksesuar sevgisine bir selam niteliğinde olduğu için “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” temasına uyuyor. bu merak etme sevgilim star, topluluğu pırlanta bilezik yığınları, inci damla küpeler ve badem biçimli tırnaklarla tamamladı.

Florence Fugh Pembe Saç

Floransa Pugh. ALFONSO CATALANO/Shutterstock

bu Yaz ortası star’ın Met anı, bir Valentino elçisi olarak ilk kez damgasını vurdu. 26 Nisan’da bir röportajda markanın yüzü olarak ilan edildi. New York Times.

Valentino kreatif direktör Pierpaolo Piccioli Times röportajında ​​Pugh ile birlikte yer aldı ve moda evinin neden aktrisin yüz olarak hizmet etmesi gerektiğini düşündüğünü açtı. Piccioli, Pugh’ın Temmuz 2022’de lüks markanın Haute Couture moda şovunda göğüs uçlarını ortaya çıkaran bir elbise giydiği için tepki gördükten sonra Pugh’la “konuşmak istediğini” açıkladı – Çarşamba günü giydiği takıma benzer bir görünüm.

Piccioli gazeteye verdiği demeçte, “Açıklama, aylar önce bahsettiğim, güzellik kanonlarına sahip olmamak, benzersiz, farklı ve çeşitli olmak, kendinizi şiddetli bir şekilde göstermekle ilgili fikri somutlaştırmak için mükemmeldi” dedi. “Florence sadece bir seçim hakkında saygı gösterilmesini istiyordu, ben de koleksiyonumu yaparken tam olarak bunu söylüyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.