DOLAR 32,5156 0.39%
EURO 34,8047 0.53%
ALTIN 2.402,180,94
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Yumaklı Taşköprü’de Tarım ve Orman Projelerini Anlattı
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Bakan Yumaklı Taşköprü’de Tarım ve Orman Projelerini Anlattı

Bakan Yumaklı Taşköprü’de Tarım ve Orman Projelerini Anlattı

ABONE OL
Mart 29, 2024 20:02
Bakan Yumaklı Taşköprü’de Tarım ve Orman Projelerini Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Yumaklı Tarımsal Ürünler ve Orman Projeleri Hakkında Konuştu

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen AK Parti mitinginde konuşan Bakan Yumaklı, Taşköprü’nün tarımsal ürünleri ile öne çıktığını vurguladı. Yumaklı, Kastamonu’da üretilen ürünlerin ve emeklerin boşa gitmemesi için gerekli işlemlerin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

ORKÖY Faaliyetleri ve Yatırımlar

Bakan Yumaklı, Taşköprü’ye 227 milyon lira yatırım yapıldığını belirterek, ”Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) faaliyetleri kapsamında Taşköprü’ye ayrılan bu rakam, şehre hayırlı olsun” dedi. Yumaklı, ormancılık yapan köylülere yönelik farklı desteklerin de olacağını açıkladı.

Yerel Seçimler ve Türkiye’nin Geleceği

Bakan Yumaklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen ikinci yüzyıl inşa vazifesine değinerek yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı. AK Parti’nin gerçek belediyeciliğe kavuşturulması gerektiğini belirten Yumaklı, Taşköprü ve Kastamonu için yapılacak çalışmaları yakından takip edeceğini söyledi. Hedeflerinin büyük Türkiye’yi birlikte inşa etmek olduğunu ifade etti.

Başkanlara Destek Çağrısı

Bakan Yumaklı, Taşköprülülerden İstanbul’daki akrabalarını da aramalarını isteyerek, 31 Mart’ta Taşköprü, Kastamonu ve İstanbul’a bayram yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Sağlık, mutluluk ve birlik içinde büyük Türkiye’nin inşasına destek çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.