DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar

ABONE OL
Mart 28, 2024 20:02
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Erbakan, Milli Görüş’ün Tutumunu Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antakya’da düzenlenen mitingde konuştu. Erbakan, Milli Görüş’ün başka partiye kazandırmak için seçime girmeyeceklerini vurguladı.

Erbakan’ın Açıklamalarından Satır Başları

Erbakan, Milli Görüş olarak milletin derdine derman olmayı, maddi ve manevi kalkınmayı gerçekleştirmeyi, ahlaklı belediyecilik dönemini başlatmayı ve milletin kurtuluşuna vesile olmayı hedeflediklerini belirtti.

Erbakan, seçimlere girerken yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir dünya için mücadele ettiklerini, belediyelerdeki rantçı ve heykelci anlayışı sonlandırarak ahlaklı belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

‘Ey Troller’ Dedikten Sonra Şartlarını Açıkladı

Erbakan, trollera seslenerek partisinin şartlarını açıkladı. İktidarın İsrail’le ticareti sonlandırmasını, İsrail’e ihracatı kesmesini, Kürecik Radar Üssü’nü kapatmasını ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkarmasını talep etti. Bu şartları yerine getiren iktidarın İstanbul adaylarını çekmeye hazır olduklarını belirtti.

Bazı Zavallı Tipler Çıkmış…

Erbakan, 42 yıllık siyasi hayatı boyunca Milli Görüş’ün adayını başka bir parti lehine çekmediğini vurguladı. Bazı kişilerin ise bu durumu sorguladığını ve Erbakan Hoca’nın aksine davranacağını öne sürdüğünü belirtti. Erbakan, mitingde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.