DOLAR 32,3747 0.29%
EURO 34,9857 0.36%
ALTIN 2.394,170,05
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amy Winehouse’un Hayatı Yeni Bir Filmle Sinemalara Taşınıyor
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Amy Winehouse’un Hayatı Yeni Bir Filmle Sinemalara Taşınıyor

Amy Winehouse’un Hayatı Yeni Bir Filmle Sinemalara Taşınıyor

ABONE OL
Nisan 8, 2024 21:02
Amy Winehouse’un Hayatı Yeni Bir Filmle Sinemalara Taşınıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yönetmen Sam Taylor-Johnson, Amy Winehouse’un Hayatını Anlatan Yeni Film Hakkında Konuştu

Amy Winehouse, kısa ömrüne sığdırdığı müzik kariyeriyle bir efsane haline geldi. Ancak sorunlu kişisel hayatı sık sık magazin basınının hedefinde yer aldı.

“Back to Black” Filmi Winehouse’un Yükselişini Konu Alıyor

Film, genç bir yetenekten uluslararası bir yıldıza dönüşen Amy Winehouse’un hikayesini anlatıyor. Başrolde Marisa Abela ve Jack O’Connell yer alıyor.

Yönetmenin Winehouse Hakkındaki Düşünceleri

Yönetmen Sam Taylor-Johnson, film için Blake Fielder-Civil ile tanışmaya çalıştıklarını ancak başaramadıklarını belirtiyor. Taylor-Johnson, Winehouse’un aşk hayatını anlamak için Fielder-Civil ile tanışmanın önemli olduğunu vurguluyor.

Taylor-Johnson, filmde Amy Winehouse‘un müziğinin ve kişiliğinin izlerini taşıyan bir performans sergileyen oyuncuları seçmenin önemine de dikkat çekiyor.

Filmin Amaçları

Marisa Abela ve Sam Taylor-Johnson, filmde Amy Winehouse‘un müzikal dehasını ve insanların onun şarkılarını dinlemeye devam etmelerini umduklarını belirtiyor.

Film, Winehouse‘un müziğini farklı bir açıdan sunarak hayranlarına hediye etmeyi amaçlıyor. Yönetmen, Amy Winehouse‘un bu filmi görse gurur duyacağını umduklarını ifade ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.