DOLAR 32,2480 -0.04%
EURO 34,6901 -0.11%
ALTIN 2.395,60-0,18
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yüzlerce Ünlü Cilt Bakım Ürününü Denedim, İşte Sevdiğim 3 Ürün
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Yüzlerce Ünlü Cilt Bakım Ürününü Denedim, İşte Sevdiğim 3 Ürün

Yüzlerce Ünlü Cilt Bakım Ürününü Denedim, İşte Sevdiğim 3 Ürün

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 11:00
Yüzlerce Ünlü Cilt Bakım Ürününü Denedim, İşte Sevdiğim 3 Ürün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu fırsatları ve ürünleri sevdiğimiz için bağımsız olarak seçtik ve bu fiyatlarla sizin de beğenebileceğinizi düşünüyoruz. E! bağlı ilişkilere sahiptir, bu nedenle bağlantılarımız aracılığıyla bir şey satın alırsanız komisyon alabiliriz. Öğeler perakendeci tarafından satılır, E değil!. Fiyatlar, yayınlanma zamanı itibarıyla doğrudur.

Popüler kültür ve alışverişin kesişiminden daha çok sevdiğim bir şey yok. Bu yüzden elbette ünlü cilt bakım serilerinden ürünleri denemekten keyif alıyorum. Çoğu zaman ürünler iyidir, ancak onları tekrar satın almam veya E’ye önermem için yeterince iyi değil! okuyucular. Buna rağmen, onlardan birinin güzellik rutinimde kalıcı bir yer kazanacağını umarak cilt bakımı için alışveriş yapmaktan kendimi alamıyorum. Denediğim yüzlerce ünlü cilt bakım ürünü arasında onsuz yaşayamayacağım sadece üç tane var. tarafından oluşturulan güzellik serilerinden bu seçimleri gönülden tavsiye ederim. Scarlett Johansson, Millie Bobby BrownVe Kylie jenner.

The Outset by Scarlett Johansson Arındırıcı Mavi Kil Maskesi, gözeneklerin görünümünü azaltmaya ve kullandığım diğer tüm maskelerden daha iyi parlamaya yardımcı oldu. Göz altı jelleri söz konusu olduğunda kendi kendimi uzman olarak atadım, ancak Millie Bobby Brown’ın Florence by Mills markasının Floating Under The Eyes Depuffing Jel Pedleri kadar nemlendirici olan bir göz maskesini hiç kullanmadım. Yağlı cilde sahip biri olarak, bırakın seveceğimi yüz yağı kullanacağımı hiç düşünmezdim. Ancak Kylie Skin Clarifying Facial Oil, hiç bitmediğim bir ürün oldu. Her zaman bir seferde iki tane alırım. Bu yağ, çatlaklarımı temizler ve aynı zamanda cildimi nemlendirir.

Ünlü cilt bakım markalarının ürünlerini deneme konusunda şüpheniz varsa, endişenizi tamamen anlıyorum. Pek çok ürünü sevmeyen inanılmaz derecede hassas bir cildim var. Size olmazsa olmazlarım ve neden kontrol etmeye değer oldukları hakkında daha fazla bilgi vereyim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.