DOLAR 32,4859 -0.07%
EURO 34,7959 -0.58%
ALTIN 2.438,870,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SNEAKS UP’TAN ELEMENTS OF DANCE PARTNERLİĞİYLE ÜCRETSİZ JAZZ FUNK DANS ATÖLYESİ
  • 46Haberler
  • Gündem
  • SNEAKS UP’TAN ELEMENTS OF DANCE PARTNERLİĞİYLE ÜCRETSİZ JAZZ FUNK DANS ATÖLYESİ

SNEAKS UP’TAN ELEMENTS OF DANCE PARTNERLİĞİYLE ÜCRETSİZ JAZZ FUNK DANS ATÖLYESİ

Sokak modasının öncüsü Sneaks Up, bu defa Jazz Funk dansına ilgi duyan herkesi Metropol İstanbul Sneaks Up mağazasına bekliyor

ABONE OL
Nisan 26, 2022 11:27
SNEAKS UP’TAN ELEMENTS OF DANCE PARTNERLİĞİYLE ÜCRETSİZ JAZZ FUNK DANS ATÖLYESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokak kültürünü içinde barındıran ve bu kültürü deneyimlemeye odaklı etkinliklere imza atan Sneaks Up, yıl boyunca çeşitli dans türlerinde sürmesi planlanan dans atölyesinin ilkini geçtiğimiz hafta Enes Abdulla ile gerçekleştirirken atölyenin ikinci serisi ise Jazz Funk eğitmeni popüler dansçı Nazlı Akçay liderliğinde yapılacak.

 

Dans ederken sokağın ruhunun hareketlere yansıyacağı, eğlenceli ve bir o kadarda duygularla dolu olan Jazz Funk dans atölyesi, Sneaks Up ve Elements of Dance partnerliğiyle Metropol İstanbul mağazasında gerçekleşecek. 24 Nisan Pazar günü saat 14:00 – 15:00 arasında, Elements of Dance’in popüler eğitmeni Nazlı Akçay liderliğinde düzenlenecek atölye, 16 yaş ve üzeri katılımcıya açık ve ücretsiz olacak. 40 kişi ile sınırlı olan atölyeye katılımcılar, SneaksUpcampus.Com/DansAtolyesi linkinde yer alan panel üzerinden katılım formunu doldurarak katılım sağlayabilecek.

 

Sneaks Up ve Elements of Dance partnerliğiyle düzenlenecek Jazz Funk atölyesi, özgürce dans etmek veya bu sınır tanımayan sokak kültürüne adım atmak isteyenler için 24 Nisan Pazar günü Sneaks Up Metropol İstanbul mağazasında.

 

Tarih: 24 Nisan 2022 / Pazar

Saat: 14:00

Yer: Metropol İstanbul (Ertuğrul, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, Gazi Sk, 34750 Ataşehir/İstanbul)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.