DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21606860,34%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama Süreci

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama Süreci

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 18:10
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama Süreci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesleki Kriterler ve Başvuru Şartları

Bakanlık, adayların başvuru yapabilmesi için en az 4 yıl öğretmenlik deneyimine sahip olmalarını ve belirli şartları yerine getirmelerini talep ediyor. Proje okullarına atanacak adayların da belirli yükümlülükleri olması gerekiyor.

Başvuru Süreci ve Elektronik Başvuru

Başvurular, 3-6 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Adaylar, MEBBİS e-Personel modülünden bilgilerini kontrol ederek eksikliklerini düzeltebilecekler.

Atama ve Sonuçlar

Adayların tercihlerine göre atamalar belirlenecek ve atama sonuçları resmi internet sitesinden duyurulacak. Protokoller doğrultusunda öğretmen atamaları gerçekleştirilecek ve atama süreci 1 Temmuz itibariyle tamamlanacak.

Güncellemeler ve Protokoller

Duyurulan kontenjanlar ve atama süreci, yargı kararlarına ve protokollerdeki hükümlere göre güncellenecek. Protokoller kapsamında öğretmen atamaları ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek.

Önemli Tarihler

Başvurular 7 Mayıs’ta onaylanacak ve sonuçlar 10 Mayıs’ta duyurulacak. Atama işlemleri ise 1 Temmuz’dan itibaren başlayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.