DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LABORATOIRE NATIVE VE BAŞARILI MODA TASARIMCISI NİHAN PEKER’DEN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ!
  • 46Haberler
  • Gündem
  • LABORATOIRE NATIVE VE BAŞARILI MODA TASARIMCISI NİHAN PEKER’DEN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ!

LABORATOIRE NATIVE VE BAŞARILI MODA TASARIMCISI NİHAN PEKER’DEN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ!

ABONE OL
Nisan 6, 2022 09:46
LABORATOIRE NATIVE VE BAŞARILI MODA TASARIMCISI NİHAN PEKER’DEN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lierac, Phyto, Jowaé gibi Fransız dermokozmetik markalarını bünyesinde bulunduran Laboratoire Native, güzellik uzmanlarının 2022 önlük tasarımı için zarif ve şık tasarımları ile dikkat çeken moda tasarımcısı Nihan Peker ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Nihan Peker’in hazırladığı önlük ile Laboratoire Native, iş birliğinin simgesi olarak Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfına (TOÇEV) bağışta bulunarak, okumak isteyen ancak; ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocukların eğitimine destek oldu.

 

Güçlü, kendini seven, hayata pozitif enerji yayan kadınlar için üstün dermokozmetik anlayışını sürdüren ve destekleyen Laboratoire Native Güzellik Uzmanları, tüm kadınların güzelliğe ulaşmasına yardımcı olmak adına Nihan Peker’in tasarladığı önlükleri giyiyor olacak.

 

Her zaman profesyonel duruşları ve ilgi odaklı yaklaşımları ile tüm Türkiye’deki eczanelerde görev alan güzellik uzmanları bu yıl, Nihan Peker imzalı önlükleri ile güzelliğe, insana ve doğaya saygılı yaklaşımı benimseyen Laboratoire Native’in markalarını temsil ediyor olacak. Proje kapsamında;  Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfına (TOÇEV) gerçekleştiren Laboratoire Native bu anlamlı proje ile Nihan Peker ile birlikte olmaktan ve okumak isteyen ancak; ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veriyor olmaktan mutluluk duyuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.