DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Ramazan İftarına Yetişme Çabası Trafik Yoğunluğuna Neden Oluyor
  • 46Haberler
  • Gündem
  • İstanbul’da Ramazan İftarına Yetişme Çabası Trafik Yoğunluğuna Neden Oluyor

İstanbul’da Ramazan İftarına Yetişme Çabası Trafik Yoğunluğuna Neden Oluyor

ABONE OL
Mart 11, 2024 20:02
İstanbul’da Ramazan İftarına Yetişme Çabası Trafik Yoğunluğuna Neden Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbullar Ramazan’ın İlk İftarına Yetişmek İçin Yollara Döküldü

Mesaisini tamamlayan İstanbulların ramazanın ilk iftarına yetişebilmek için yola koyulmalarının da etkisiyle mega kentte trafik yoğunluğu yaşanıyor. İftar saatinin yaklaşmasıyla D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu’nun bazı noktalarında, ana arter ve caddelerde trafik yoğunluğu arttı.

İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Yüzde 74’e Ulaştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Cep Trafik uygulaması verilerine göre, kentteki trafik yoğunluğu saat 18.30 itibarıyla yüzde 74’e çıktı. Avrupa Yakası’nda D-100 kara yolu Ambarlı mevkisinde ve TEM Otoyolu Altınşehir bölgesinde trafik yoğunluğu oluştu.

Her İki Yönde Trafik Yoğunluğu Artıyor

Yine D-100 kara yolunda Okmeydanı ile Zincirlikuyu arasında her iki yönde de trafik yoğunluğu arttı. TEM Otoyolu’nda Hasdal kavşağında başlayan trafik, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışına kadar etkili olurken, Anadolu-Avrupa yönünde de Levent sapağından Hasdal kavşağına kadar yoğunluk yaşanıyor.

Sahil Yolunda da Yoğun Trafik

Sahil yolunda ise Kabataş ile Beşiktaş arasında her iki yönde trafik ağır seyrediyor. Anadolu Yakası’nda D-100 kara yolu Kadıköy ile Kartal, TEM Otoyolu’nda ise Ataşehir ve Sancaktepe arasında çift yönlü yoğunluk yaşanıyor.

Köprü ve Otoyol Kesimlerinde Trafik Aksıyor

Anadolu Otoyolu’nda Ümraniye’den Ataşehir’e kadar, Şile Otoyolu’nda da Üsküdar’dan Ümraniye’ye kadar trafik ağır ilerliyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Avrupa Yakası’na geçişte trafik yoğunluğu Altunizade’de başlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.