DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu’nda Konuştu
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu’nda Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu’nda Konuştu

ABONE OL
Mart 9, 2024 20:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu’nda Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlim Yayma Vakfı’na Teşekkürlerini Sundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu’nda katılımcıları selamladı. Vakfın Türkiye’nin en eski ve köklü gönüllü teşekküllerinden biri olduğunu belirten Erdoğan, vakfın ilim ve hikmet yolcularını desteklemeye devam ettiğini vurguladı.

Vakfın Köklerine Vurgu Yaptı

Erdoğan, vakfın 1973 yılından beri fedakarca çalışarak gençler yetiştirdiğini belirtirken, vakfın emektarlarına şükranlarını sundu. Ayrıca, vefat eden vakıf mensuplarını rahmetle andığını dile getirdi.

İlerleyen Süreçteki Hedeflerini Paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere ve ilim yolunda yürüyenlere desteklerinin devam edeceğini belirterek, vakfın daha fazla öğrenciye destek olacağını ve bilimsel çalışmaları teşvik edeceğini ifade etti.

Filistin Meselesinde İsrail’e Sert Tepki

Erdoğan, Gazze’deki İsrail saldırılarını sert bir dille eleştirerek, İslam dünyasının Filistin halkına kardeşlik görevini yerine getiremediğini söyledi. Türkiye’nin Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Gençlere Öğütler Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere Ali Fuat Başgil’in tavsiyelerinden örnekler vererek, çalışma, okuma, doğruluk ve sebat gibi değerleri vurguladı. Başgil’in öğütlerini gençlere aktararak, onları aydınlık bir geleceğe hazırlamalarını istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.