DOLAR 32,3392 0.18%
EURO 35,2141 0.06%
ALTIN 2.247,590,20
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

ABONE OL
Şubat 1, 2023 12:44
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 3 Şubat Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Prestij Meselesi, BTS: Yet to Come in Cinemas, Musallat 3, Mumyalar (Mummies), Kulübeye Tıklat (Knock At The Cabin), The Banshees of Inisherin ve Cennetten Gelen Çocuk (Boy From Heaven) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Animasyondan müzikale, dramdan korkuya ve gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Prestij Meselesi, BTS: Yet to Come in Cinemas, Musallat 3, Mumyalar (Mummies), Kulübeye Tıklat (Knock At The Cabin), The Banshees of Inisherin ve Cennetten Gelen Çocuk (Boy From Heaven) filmlerinin vizyona gireceği 3 Şubat Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

3 Şubat Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

  • Mahsun Kırmızıgül’ün hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı dram filmi Prestij Meselesi, Mahsun Kırmızıgül’ün kendi hayat hikâyesini işliyor. Filmde 90’lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile Mahsun Kızmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in yollarının kesişmesi ve ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte yıldızlığa uzanan bir yolculukları anlatılıyor.
  • Güney Kore yapımı bir müzikal olan BTS: Yet to Come in Cinemas, ünlü müzik grubu BTS’nin Busan konserini özel görüntülerle Oh Yoon-Dong’un yönetmenliğinde beyazperdeye taşıyor. Yedi üyeden oluşan ünlü Koreli müzik grubunun bu ünlü konseri, Kore müziğini ve sanatını seven herkese 137 dakikalık harika bir şölen sunuyor.
  • Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu yerli korku filmi Musallat 3, on beş yıl önce gerçekleşen korkunç olaylar nedeniyle oğlunu ve gelinini kaybeden Burhan’ın hikâyesini anlatıyor. Oğlunun ve gelinin ölümünden sorumlu tutulan Burhan, bu nedenle bir tımarhaneye gönderiliyor. Ancak ona musallat olan cinler, Burhan’ı akıl hastanesinde bile rahat bırakmıyor.
  • Animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak bir Warner Bros eseri olan Mumyalar (Mummies), Mısır’ın 3000 yıllık bir mumya şehrinde yaşayan iki gencin hikâyesini anlatıyor. Filmde imparator, Nefer ile Thut’u evlendirmek istiyor. Ancak hem Nefer hem de Thut özgürlüklerine çok düşkün oldukları için evlenmek istemiyorlar. Ama tanrıların istekleri kaçınılmaz olduğu için Thut’un yedi gün içinde kadim bir yüzükle düğünde olması gerekiyor.
  • M. Night Shyamalan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı gerilim filmi Kulübeye Tıklat (Knock At The Cabin), bir ailenin başına gelen trajik olayları anlatıyor. Ücra bir kasabada tatil yapan aile, dört tane eli silahlı yabacı tarafından kaçırılıyor. Dış dünyayla iletişimi kesilen aile üyeleri, her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekiyor. Çünkü kıyameti engellemek için bir seçim yapmak zorundadırlar.
  • Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dram filmi olan The Banshees of Inisherin, Colin Farrell ve Brendan Gleeson’ı In Bruges filminden sonra yeniden bir araya getiriyor. Küçük bir sahil kasabası olan Inisherin’de yaşayan ve ömür boyu dost olan Colm ile Pádraic arkadaşlıklarını bir anda bitiriyorlar. Bu olayın hem iki arkadaşın hem de kasaba halkı üzerindeki etkisi McDonagh’a has bir mizahla ekrana taşınıyor.
  • Tarik Saleh’in yönetmenliğini yaptığı yabancı dram filmi Cennetten Gelen Çocuk (Boy From Heaven), Mısır’ın El Ezher üniversitesine öğrenci olarak kabul edilen Adem’in hikâyesini anlatıyor. Üniversitenin başındaki imam tüm öğrencilerin önünde aniden hayatını kaybedince Adem, kendini cinayet ve entrikalarla örülmüş bir casusluk ağının tam göbeğinde buluyor. Mısır’daki güç mücadelelerinin ortasında kalan Adem, bu hikayede istemeden çok önemli bir rol oynuyor.

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 90 sinema işletmesi ve 778 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.