DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22306151,47%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’den Olağan Kongre Süreci Açıklaması

AKP’den Olağan Kongre Süreci Açıklaması

ABONE OL
Haziran 1, 2024 20:05
AKP’den Olağan Kongre Süreci Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da Yapılan Toplantıda Kongre Süreci Belirlendi

AKP kaynaklarından alınan bilgilere göre, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen 31’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda partinin olağan kongre sürecinin ekim ayında başlayacağı öğrenildi. Sürecin önce yerelden başlayıp genel kongre ile sonlanacağı belirlendi. Genel kongrenin tarihi ise henüz açıklanmadı.

Parti Teşkilatları ‘Türkiye Buluşmaları’ ve ‘İstişare Toplantıları’ Düzenleyecek

Haziran-ekim arasında parti teşkilatları tarafından ‘Türkiye Buluşmaları’ ve ‘İstişare Toplantıları’ düzenleneceği öğrenildi. Bu etkinliklerle partinin geniş katılımlı istişare ve değerlendirme süreci başlayacak.

AKP Genel Başkan Yardımcısı’ndan Gazze Açıklaması

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bu seferki temanın ‘Türkiye’nin Ortak Aklı’ olduğunu belirtti. Çelik, Gazze’deki katliamlar konusundaki değerlendirmelerin ve Türkiye’nin duruşunun ön planda olduğunu vurgulayarak, genel merkez çalışmalarıyla ilgili özel bir oturum gerçekleştirdiklerini ifade etti.

“Tasarruf ve Siyaset Memleket İçin Yapılıyor”

Ayrıca, gazetecilerin “Kampta bir tasarruf tedbiri gerçekleşiyor mu?” sorusuna Çelik, “Tasarruf tedbirleri her alanda geçerli. Siyaset memleketin meselelerinin konuşulması demektir. Tasarruf da memleket için yapılıyor. Siyaset de onun için bu çerçevede gerçekleşiyor.” yanıtını verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.