DOLAR 32,5925 0.34%
EURO 34,8279 0.21%
ALTIN 2.512,771,15
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yoğun İş Yaşamına Açılan Bir Motivasyon Penceresi; Portre Fotoğrafçılığı
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Yoğun İş Yaşamına Açılan Bir Motivasyon Penceresi; Portre Fotoğrafçılığı

Yoğun İş Yaşamına Açılan Bir Motivasyon Penceresi; Portre Fotoğrafçılığı

ABONE OL
Eylül 5, 2022 04:41
Yoğun İş Yaşamına Açılan Bir Motivasyon Penceresi; Portre Fotoğrafçılığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Portre fotoğrafçılığı fotoğrafçılığın en özel olanlarından birisidir. Farklı açılardan ve değişik ışıklar ile çekilen insan portrelerinin ortaya çıkardığı muazzam sanat eserleri tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Dünyada oldukça yaygın bir kitleye sahip olan portre fotoğrafçılığında ülkemizden bir isim dünyanın en iyileri arasında yer alıyor.

Ozan Engin Sürel uluslararası bir şirketin üst düzey yöneticilerinden birisi. Aynı zamanda bir yaşam koçu olarak danışmanlarına birçok konuda destek sağlıyor. Kendisinin en önemli özelliklerinden ve başarılarından birisi de portre fotoğrafçılığı alanında. Ozan Engin Sürel iş yaşamının yoğun stresi ile başa çıkabilmek ve motivasyonunu güçlü tutabilmek için hobi olarak fotoğrafçılık ile ilgilenmeye başlıyor. Bu hobi onun üstün yetenekleri ve bakış açısı ile bir tutkuya dönüşüyor. Kendisi bugün dünyanın en başarılı 28 portre sanatçısından birisi olarak tüm dünyanın beğenisini kazanmayı da başarıyor.

Hobi olarak ve amatörce başlayan bu yolculukta ona eşlik eden birbirinden özel portreler ile dünyanın kapıları aralanıyor. Fotoğrafçılığa ilgi duyan takipçilerin Ozan Engin Sürel için yaptıkları tanımlama ise hayli dikkat çekiyor. Bu camia da kendisine Portre Avcısı adı verilmiş. Yakalamış olduğu başarılı portreleri muazzam bir şekilde yorumlaması dünyada bir sıralamaya giriyor.

Bir tutku olan portre fotoğrafçılığı onun için bitmek tükenmek bilmeyen bir yolculuk olarak kalırken artık yeni ilgi alanı olarak astrophotography ön plana çıkıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/portreavcisi/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.