DOLAR 32,3240 0.21%
EURO 35,1422 0.01%
ALTIN 2.298,730,95
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılbaşı’nda En Özel Hediyelerin Adresi Hellobox!

ABONE OL
Kasım 2, 2022 11:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyada her sene milyonlarca insanın kutladığı yeni yıl yaklaşırken, sevdikleriniz için birbirinden güzel hediye kutuları hazırlayan Hellobox bu sene de yanınızda.

Her yerin ışıl ışıl olduğu, kırmızı ve yeşil süslemelerin ev ve sokaklardaki yerini aldığı yılbaşı günleri yaklaşırken Hellobox yeni yılbaşı hediye kutularını hazırlamaya başladı bile. Herkesin sevdiklerini mutlu etmek ve yeni yıl heyecanına ortak olmak için girdiği hediye arayışında, Hellobox birbirinden şık ve eğlenceli hediye kutularıyla bu sene de yanınızda olmaya devam ediyor.

2 seneyi aşkın bir süredir tüm özel günlerde sürekli yenilenen tasarımları ve başka yerde bulunamayacak birbirinden orijinal ürünleriyle Hellobox hediye kutularıyla mutluluklara ortak oluyor. Bu sene, yeni yıl için tasarlanan yep yeni hediyeleri bir araya getiren Hellobox, herkesin zevkine göre onlarca hediye kutusu alternatifi sunuyor.

Hem bireysel hem de kurumsal hediye çözümleri üreten Hellobox, alışılmış hediyeler, çiçek ve çikolatalardan çok daha fazlasını bir araya getirerek özel günleri unutulmaz kılıyor.g

HelloBox hediye kutuları hazırlanırken Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığınca belirlenen önlemleri dikkate alınıyor ve her zaman eldiven kullanılıyor. Hediye kutuları özel HelloBox kolilerine koyularak kutunuzun zedelenmesi, kirlenmesi önleniyor ve hediye kutuları el değmeden alıcılara teslim ediliyor.

HelloBox Hakkında

Bizler hediyelerin ilişkilerimizi kurma ve dönüştürmede çok özel bir yere sahip olduğuna ve anlamlı hediyelerin kalıcı anılar yarattığına inanıyoruz. Sevdiklerinize en güzel hediyeleri en güzel ambalajlarda sunmak için her geçen gün daha da artan bir tutku ile çalışıyoruz.

Mükemmel bir şekilde paketlenmiş, elle yazılmış notları ve özenle bağlanmış saten kurdeleleri ile birlikte ofisimizi terk eden her kutunun ileride mutlaka hatırlanacak bir hediye olmasını istiyoruz. HelloBox kutusu içerisinde bir araya gelen hediyelerin günlük yaşamımıza ilham verme yeteneğine sahip olan, kullanışlı ve kaliteli ürünlerden oluşmaları ve kutunun içinde müthiş bir uyum içerisinde yer almaları için her gün daha çok araştırma yaparak sizler için en iyileri bir araya getiriyoruz.

Detaylı Bilgi İçin: HelloBox Turkey [email protected]

www.helloboxturkey.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.