DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.306,861,30
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenmak’dan Kurban Bayramı Mesajı

Yenmak’dan Kurban Bayramı Mesajı

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 11:18
Yenmak’dan Kurban Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kurban Bayramı ülkemizde büyük ve manevi duygularla birlikte kutlanıyor. Bu derin maneviyat duygusu bizlere paylaşmayı, akrabalığı, dostluğu ve kardeşliği yeniden hatırlatıyor. Tüm ülkenin büyük bir sevinç içerisinde kutladığı Kurban Bayramı için anlamlı bir mesaj da Yenmak firmasından geldi.

Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu bu güzel ülkenin en önemli manevi değerlerinden birisi olan Kurban Bayramı’nı tebrik ederek bu günlerin tüm ülkeye esenlikler getirmesini diledi. Aynı zamanda sevgi ve mutluluk dolu bir bayram olmasını temenni eden Yenmak Ailesi bu güzel günde bayileri ve çalışanları ile bayramlaşarak huzurlu ve sıhhat dolu bayramlar diledi.

Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu son yıllarda ülke ve dünya olarak içerisinden geçtiğimiz zor günlere de değindi. Ve Kurban Bayramı vesilesiyle bu zor günlerin geride kalmasını, o günlerin yerini sağlık başta olmak olmak üzere huzur ve barış dolu günlerin almasını temenni etti. Kurban Bayramının önce memleketimiz için sonrada tüm dünya için güzellikler getirmesini istedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.