DOLAR 32,3874 0.2%
EURO 35,0744 -0.09%
ALTIN 2.325,640,28
BITCOIN 2265056-1,72%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaz esintisi taşıyan halhallar Atasay’da

Yaz esintisi taşıyan halhallar Atasay’da

Yaza özel olarak hazırlanan Atasay X Hande Erçel Kapsül Koleksiyonu’nda doğadan ve rüzgardan ilham alınarak tasarlanan halhallar bu sezonun vazgeçilmezi olacak. Yazın canlılığını taşıyan kombinlerinize eşlik edecek bu aksesuar, şıklığınıza yaz esintisi katacak.

ABONE OL
Haziran 14, 2022 11:58
Yaz esintisi taşıyan halhallar Atasay’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mücevherat sektörünün oyun kurucu markası Atasay ve başarılı oyuncu Hande Erçel iş birliğinden doğan Atasay X Hande Erçel kapsül koleksiyonu yazın enerjisiyle tazeleniyor. Rüzgar esintilerini teninizde hissettirecek bu koleksiyonda, doğadan ve sanattan alınan ilhamı yansıtan halhallar zarif ayak bileklerinizle buluşarak yaz stilinizin vazgeçilmez parçası olacak. Soyut yapısal formlara odaklanılarak tasarlanan halhallar, ister plajda güneşlenirken ister özel bir davete giderken sezon boyunca stilinize eşlik edecek.

Atasay X Hande Erçel Kapsül Koleksiyonu’ndaki sarı ve beyaz altın renklerinden oluşan tasarım halhalları keşfetmek için www.atasay.com ve   Atasay mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.