DOLAR 32,5952 0.35%
EURO 34,8056 0.16%
ALTIN 2.507,210,93
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yatak Odanıza Modern ve İddialı Bir Dokunuş Yapın

Yatak Odanıza Modern ve İddialı Bir Dokunuş Yapın

Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding koleksiyonunda Camira Başlıklı Baza, estetik tasarımı ve çağdaş tasarım çizgisiyle yatak odalarının atmosferini değiştiriyor. Camira Komodin ve Camira Abajur ise Camira Başlıklı Baza ile şık ve bütünsel bir uyum yakalıyor.

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 09:37
Yatak Odanıza Modern ve İddialı Bir Dokunuş Yapın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Camira Başlıklı Baza, Camira Komodin ve Camira Abajur ile yatak odalarında benzersiz bir uyum yakalıyor. Çağdaş tasarımıyla benzersiz bir duruş sergileyen Camira Başlıklı Baza, dokuma kumaş seçeneklerine sahip şık başlığı, geniş iç hacimli bazasıyla fonksiyonellik ve estetiği buluşturuyor. Bazanın yüksek ayak yapısı ise bazanın yerini değiştirmeden temizlik olanağı verirken, robot süpürge ile kullanıma da imkân sağlıyor. Camira Başlıklı Baza Orthopedic Support yatak ile mağazalarda set olarak sunuluyor.

 

Camira Başlıklı Baza’nın tamamlayıcısı Camira Komodin, modern formuyla yatak odalarına estetik bir dokunuş yapıyor. İki çekmeceli yapısı ve kaliteli teleskopik raylarıyla fonksiyonel bir ürün olan Camira Komodin, üst kısmında yer alan cam ilavesi sayesinde çok daha şık görünüyor. Kaliteli işçiliği, sağlamlığı ve zarafetiyle de fark yaratıyor.

 

Şıklığıyla göz alan Camira Abajur, dikkat çekici formu ve modern tasarım çizgisiyle öne çıkıyor. Krem ve antrasit olmak üzere iki farklı şapka ve gövde rengi alternatifi bulunan Camira Abajur’un geometrik formdaki metal detayları ise tasarımın estetik duruşunu taçlandırıyor.

 

Yataş Bedding’in yatak odalarını değiştiren başlık, baza ve tamamlayıcı aksesuarlarına Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.