DOLAR 32,3441 0.18%
EURO 35,2200 0.07%
ALTIN 2.247,050,17
BITCOIN 2119673-3,31%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Borsacı Faruk Özdemir (STOCKBROKER) Kimdir ?

Ünlü Borsacı Faruk Özdemir (STOCKBROKER) Kimdir ?

ABONE OL
Aralık 2, 2022 12:41
Ünlü Borsacı Faruk Özdemir (STOCKBROKER) Kimdir ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1995 Malatya doğumlu olan Özdemir eğitim hayatına Malatya’ da başladı.

Annesi hemşire babası esnaf olan bir ailede bir abiyle beraber büyüyen Özdemir ortaokulun bir dönemini İzmir Yeni Foça’ da bitirip aileyle Ankaraya yerleşti. Liseyi 2 sene okuduktan sonra geçim sıkıntısından dolayı ailesine destek olmak istediği için açık öğretime geçerek dışardan bitiridi.

Hala daha aktif olarak üniversitesine devam edip İşletme bölümünün son sınıf öğrencisi olan Özdemir iş hayatına 13 yaşında atıldı her türlü mesleği yapan Özdemir parklarda simit sattı. Kuaförde çıraklık yaptı.

Bir çok özel şirkette satış yöneticiliği yapan Özdemir bir kararla borsa işine giriş yaptı. Bu işe ekranı kırık bir laptopla başlayan Özdemir borç batağındayken üstüne borç alıp bu işe atılmaya karar verdi.

Hayali hep internet üzerinden maddi gelir elde etmek olan Özdemir hayallerini gerçekleştirdi ve üzerine koymaya devam ediyor.

Borsa alanındaki başarılarıyla ses getiren Özdemir halkın sevgisinide kazandı ve yöntemleriyle sadece kendisinin değil herkesin kazanması istiyor.

Gerçekten dipten gelen çok zor durumlar geçiren Özdemir bu başarısını azim, kararlılık ve hayal gücüne bağlıyor.

Şu anda YouTube, Instagram gibi platformlar üzerinden kendi kitlesine de bildiklerini aktif şekilde aktaran Özdemir’in bu zorlu engebeli yolda başarısını takdir eder ve devamını dileriz.

Sosyal medya adresleri için ;

İnstagram: https://instagram.com/faruk.stockbroke

Youtube: https://youtube.com/STOCKBROKER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.