DOLAR 32,3408 0.18%
EURO 35,2169 0.07%
ALTIN 2.246,740,16
BITCOIN 2124680-2,79%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’de ilk Sosyal Medya Reality Game Show’u  INDAHAUZ IDA BAŞLIYOR.
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Türkiye’de ilk Sosyal Medya Reality Game Show’u  INDAHAUZ IDA BAŞLIYOR.

Türkiye’de ilk Sosyal Medya Reality Game Show’u  INDAHAUZ IDA BAŞLIYOR.

ABONE OL
Aralık 4, 2022 16:57
Türkiye’de ilk Sosyal Medya Reality Game Show’u  INDAHAUZ IDA BAŞLIYOR.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Duo Tv Medya ‘dan Bir ilk, Sosyal Medya’nın ilk Reality Game Show’u INDAHAUZ IDA için hazırlıklar başladı.

2100 metrekarelik bir alana INDAHAUZ IDA evi (Plato) kuruluyor.10 yarışmacının yaşayacağı IDA evi 100 kamera ile 7/24 kayıt altında olacak. İzleyiciler 7/24 Duo Tv uygulamasından, Youtube , Instagram ve Tiktok’ tan evi canlı canlı izleyebilecekler. Yarışmacılar diğer yarışmalardan farklı olarak telefon kullanabilecekler.Sosyal medyalarını evde aktif olarak kullanacaklar.Duo Tv uygulaması ve diğer sosyal medyalardan ekstra canlı yayın açarak izleyicilerle iletişim halinde olacak. Ve evin geçimlerini sağlayacaklar. Platoya yapılan oyun alanında yarışacaklar ve kendilerini koruma altına alacaklar. Strateji yapıp her hafta evden birini elemeye çalışacaklar.Strateji de başarısız olan isimler eleme adayı olacak ve izleyicilerin oylarına sunulacak. İzleyiciler hem oylama hemde atacakları hediyelerle kimin eleneceğine karar verecekler.Yarışmacılar finale kadar gelirlerse Büyük finalde Şampiyon olup Fenomen olurlarsa Tam Tamına 1.000.000 TL büyük ödülün sahibi olacak.

Her hafta IDA evine ünlü ve fenomenlerin konuk olup yarışmacılara özel ve mini konser verecekler.

Ama önemli olan şu ; Stratejiyi düzgün yapıp izleyicinin sevgisini kazanıp Şampiyon Fenomen olup 1.000.000 TL’nin sahibi olmak.

Yarışmanın uygulaması DuoTV indiren izleyicilerde para kazanacaklar. INDAHAUZ IDA’nın yarışmacı başvuruları DUOTV Medya Instagram sayfasında alınmaya başlandı. Sizde bu büyülü macerada yer almak için hemen başvurunuzu yapın.

Yarışmacı seçimleri bittikten sonra Yarı finalde seçilen yarışmacı adayları 2 hafta lüks bir villada yaşayıp ana yarışmacı olmak için mücadele edecekler. Ana yarışmacılar IDA evine girecek.

INDAHAUZ IDA Mart ayının son haftası yayın hayatına başlayacak.

Peki siz IDA’ya katılıp Fenomen olup 1.000.000 TL’nin sahibi olmak ister misiniz?

Www.duotvmedya.com adresinden başvurularınızı yapabilirsiniz..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.