DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor, Kral Charles III’e taç giyme töreni haraç öder

Spor, Kral Charles III’e taç giyme töreni haraç öder

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 20:16
Spor, Kral Charles III’e taç giyme töreni haraç öder
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Manchester City ve Leeds oyuncuları Cumartesi günü Etihad Stadı'nda milli marşı söylüyorlar.
Manchester City’nin evinde Leeds ile oynadığı Premier Lig maçı, Coronation ile bir çatışmayı önlemek için öğle yemeği saatindeki başlama vuruşundan taşındı.

Sport, taç giyme töreni gününde Kral III. Charles’a haraç ödedi.

Ülke genelinde futbol ve kriket karşılaşmaları öncesinde oyuncular istiklal marşı okunurken sıraya girdi.

Benzer anma törenleri, taraftarların kutlamaların tadını çıkarabilmesi için 16:00 BST başlangıcına geri alınan ragbi birliği Premiership’teki Cumartesi günkü son maçlardan önce de yapıldı.

Pek çok Liverpool taraftarı, Brentford’a karşı evlerinde oynadıkları maç öncesinde marşı yuhaladıkları için haraçlar evrensel değildi.

Her iki takım da ‘God Save The King’ maçı için orta çemberin etrafında sıralanırken, Anfield’ın büyük bir kısmı ‘Liverpool’ sloganları atmadan önce yuhalamaya başladı.

Başka yerlerde, Newmarket at yarışı toplantısında ve Badminton Horse Trials’da düzenlenen özel törenler vardı.

Futbolun Kral III.

Cumartesi günü Chelsea forveti Avustralyalı uluslararası oyuncu Sam Kerr, taç giyme töreninden önce Londra’daki Westminster Abbey’e giden Avustralya delegasyonuna liderlik etmesi için ülkesinin bayrağını taşıması için seçildi.

Daha sonra milli marş, Manchester City – Leeds, Bournemouth – Chelsea, Tottenham – Crystal Palace ve Wolves – Aston Villa dahil olmak üzere saat 15: 00’te başlayan dört Premier Lig maçından önce söylendi.

Tottenham ve Crystal Palace oyuncuları, Tottenham Hotspur Stadyumu'nda milli marşı söylerken
Tottenham ve Crystal Palace oyuncuları, Tottenham Hotspur Stadyumu’nda milli marşı söylerken

Manchester City’nin Etihad Stadyumu’ndaki maçı başlangıçta televizyonda erken bir başlama vuruşu için planlanmıştı, ancak taç giyme töreniyle çatışmayı önlemek için ertelendi. Premier Lig, yayın kesintisi kurallarını gevşetmeyi kabul etti.

Liverpool, Brentford’a karşı 17:30’daki başlama vuruşundan önce, kulübün söylemesine rağmen milli marşı çaldı. bazı hayranların “hakkında güçlü görüşleri olduğunu” biliyorum.

Geçen sezonun FA Cup finalinden önce kulübün bir kısmı ‘Abide With Me’ ve ‘God Save The Queen’i yuhalarken, Çarşamba günkü Anfield’da Fulham’a karşı kazanılan taç giyme töreni karşıtı şarkılar duyuldu.

Karşılaşmanın ardından konuşan Liverpool menajeri Jurgen Klopp, program notlarında “Kral III. .Böyle bir şeyin olacağı belliydi, sanırım herkes biliyordu.Ona izin verildi.Bu iyi.

“Başka hiçbir şey olmadı ve herhangi bir tezahürat ya da buna benzer bir şey olmadı. Sadece insanlar gösterdi. [their feelings].

“Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama geçmişte Liverpool halkı, şehrin veya kulübün nasıl ele alındığı konusunda her zaman mutlu değildi, bu yüzden öyle yaptılar.”

Somerset ve Northants oyuncuları, Taunton'da milli marş için sıraya giriyor
Yağmur, Taunton’daki başlangıcı erteledi, ancak Somerset ve Northamptonshire oyuncuları, oyun başlamadan önce hala milli marş için sıraya girdi.

Cricketers, Cumartesi sabahı başlayan County Championship ve Rachel Heyhoe Flint Trophy maçlarından önce ‘God Save The King’ oynanırken ayaktaydı.

2019’da Kraliçe II. Elizabeth tarafından şövalye ilan edilen eski İngiltere kaptanı Alastair Cook, Essex takım arkadaşlarına ve İngiltere oyuncuları Ollie Pope, Ben Foakes ve Will Jacks de dahil olmak üzere Surrey’deki rakiplerine Chelmsford’da sınır kenarında sıralanırken katıldı.

Headingley, Derby, Trent Bridge, Old Trafford ve Chester-le-Street’te benzer sahneler oynanırken, yağmur Taunton’daki oyunu geciktirerek seyircilerin Somerset’in Northamptonshire ile maçı başlamadan önce sahadaki büyük TV ekranlarında taç giyme törenini izlemesine olanak sağladı. .

Bath, Bristol, Leicester Tigers, London Irish ve Sale maçlarını içeren Premiership’in son turundaki beş maçın hepsinde, aksiyon başlamadan önce milli marş için bir ara verildi.

Londra’daki olaylar, günün terbiyesinin saat 08: 00’de başladığı ve izleyicilerin Taç Giyme Törenini büyük ekranlarda izlemesine izin vermek için 10: 15’te ara verildiği ve yarışmanın 12: 45’ten itibaren yeniden başladığı Badminton Horse Trials’da da etkili oldu.

Ve Newmarket’ta yarış, Coronation nedeniyle 13:40’ın ilerleyen saatlerinde başlayarak ertelendi, yani düz sezonun ilk Klasik yarışı olan öne çıkan 2.000 Gine 16:40’a kadar başlamadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.